Mennyi energiaitalt ihatok meg?
kb 3 vagy 4től fogsz "bepörögni"
de valószinű hogy ha megiszol 4 hellt, akkor leáll a szived
Ez egyénfüggő, de általánosságban azt lehet mondani (rá is van írva a dobozra!), hogy napi 1 max. 2 doboznál ne igyunk többet.
Vizsgaidőszakban megiszok mindennap 1-et, van, hogy 2-t is, ha nagyon sokáig kell tanulnom. Múlt tavasszal volt, hogy 3 is lement,(Hell) mert akkor még többet tanultam, de azt nem ajánlom, mert mindenkire egyénileg hat, és mindenki más mennyiséget bír még ki baj nélkül. Akkor azért már én is ,,éreztem a szívem".:D
A párom egyszer megivott 5 doboz Hell-t pár óra alatt, de csak mert nem volt más útközben és kánikula volt. Nem csinál belőle rendszert, egyszeri eset volt. Semmi baja nem lett, de lehetett volna könnyedén, szóval ez nagyon veszélyes mennyiség már, pláne egy normál méretű embernek, Ő nagy darab ezért nem lett baja gondolom, meg szerencséje volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!