Milyen módszerek vanna a részegség ellen?
Figyelt kérdés
17 vagyok és vékony termetű ff. szeretem az alkoholt csak az a baj, hogy eléggé hamar kiüt. mit tehetek(ehetek/ihatok) ezellen.
köszönöm a válaszokat
2009. márc. 2. 21:07
11/18 anonim válasza:
A legjobb modszer, keruld az alkohol fogyasztást, mert az utolso állomás az elvono lesz!
12/18 anonim válasza:
probald meg mielott elmensz inni egy kanal etolajat igyal meg arra annyit ihatsz amennyit akarsz es nem reszegedsz meg de ne vard a masodnapot mert a fejedet is elcserelned annyira fog fajni en probaltam es hasznalt pont igy
13/18 anonim válasza:
nem lehet hogy kevered a szeszt???
az sose jó.
tényleg az a legjobb ha tudod a mértéket.
fiatal korban nem tesz jót a túlzott alkohol fogyasztás.
én úgy hallottam,hogy csökkenti a teljesítő képességet.
egy jó tanács:egyél zsírosat és nehezet elötte.
15/18 anonim válasza:
Közben egyél rengeteg kenyeret.
16/18 anonim válasza:
szerintem ne igyál, csak ünnepekként, ki fogod bírni mert nem nélkülözhetetlen
17/18 anonim válasza:
elötte...utána..nagy pohár tej..meg szárazkeksz vagy kenyér
18/18 anonim válasza:
Vágjátok mi a propolisz? Abból 1 dl vízbe nyomassatok 50 cseppet, és azt kell meginni ha valaki nagyon részeg, attól kijózanodik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!