Én 15 évesen voltam először részeg, és azelőtt még egy kortyot sem ittam soha. Azóta meg mindig iszok, ha van mit. Nem jó elkezdeni, pláne nem ilyen hamar. :S
2011. ápr. 18. 20:53
32/51 anonim válasza:
13 évesen szerelmi bánat?? hagyjad már azt se tudja mi a szerelem. az ilyen kis nyomorékok akik 13 évesen isznak mind idi.óta emosok. szánalmas az összes
2011. ápr. 18. 23:23
33/51 anonim válasza:
es elvezd az eletet en iszok,cigizek,fuvezek:D es sokan vannak igy es velem 1 idoseK 15F
15F??
gratulálok. szegény anyád.
13 évesen egyáltalán semmit nem kéne inni. én 16 körül kezdtem, szerintem az optimális.
mára elmúltam 18 és nem bánom, hogy nem kezdtem korán, hiszem így tudom értékelni és élvezni.
2011. ápr. 19. 16:41
34/51 anonim válasza:
Hát ... én 19 éves vagyok és 19évesen voltam először részeg... elég szomorú, hogy a 13évesen már isznak. Én 18 éves voltam, amikor ittam először alkoholt.
Mindegy, én úgyis egy lúzer vagyok ezek szerint... :S:)
2011. ápr. 23. 20:52
35/51 anonim válasza:
"13 évesen szerelmi bánat?? hagyjad már azt se tudja mi a szerelem. az ilyen kis nyomorékok akik 13 évesen isznak mind idi.óta emosok. szánalmas az összes"
Ne általánosíts.
Olyan szó nem létezik,hogy emos.
Ritkán iszok,tudom mi a szerelem(akár hiszed,akár nem).
Nem vagyok emo,nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a külsőmmel kapcsolatban(mellesleg nagyképű sem vagyok,sajnálom ha ez jött le abból amit írtam,ha meg nem,akkor semmi).
13l
2011. ápr. 24. 01:43
36/51 3rdeye válasza:
fogd má fel, hogy még KISLÁNY VAGY
2011. ápr. 25. 20:06
37/51 anonim válasza:
az utolsónál a pont ,kis szaros vagy még, anyád törli a segged, ne a fiúk után rohangáljál, szerintem 15 alatt még csak tini szerlemnek sem lehet nevezni.
2011. ápr. 25. 20:23
38/51 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekel azóta is ugyanúgy iszok de legalább nem cigizek. De ebben a szerlemes témában szerintemis a nagyoknak van igaza .Egy 13 éves nagyon nem tudja hogy mi a szerelem
2011. ápr. 26. 21:11
39/51 anonim válasza:
Én is 13 éves korom körül kezdtem el bulizni járni, iszogatni, dohányozni. Na most azóta nem lettem alkoholista, nem szoktam rá a cigire, ha akarok rágyújtok, ha akarok nem. Szerintem jobb fiatalon rájönni a korlátokra, mint 20 évesen, mert akkor majd hirtelen akar az ember mindent bepótolni és sokkal nagyobb kárt tesz magában, mintha már mondjuk 13-14 évesen elkezdi jól érezni magát. Ha mértéket tudsz tartani, akkor jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!