"13 évesen szerelmi bánat?:D XDDDDD atyaég de szánalmasak ezek a mai tinik:DXD"
Nem gondolod hogy itt te vagy a szánalmas;) miért ne lehetne szerelmi bánata egy 13 évesnek? egy 6 éves is lehet tényleg szerelmes te sötét. Nem a mai tinik a szánalmas hanem azok akik így gondolkoznak...szegény anyádat sajnálom hogy megszűlt egy ilyet mint te..
2011. ápr. 10. 20:49
22/51 anonim válasza:
"13 évesen szerelmi bánat?:D XDDDDD atyaég de szánalmasak ezek a mai tinik:DXD"
Remélem egyszer olyan szerelmi bánatod lesz,hogy belehalsz.Paraszt.
2011. ápr. 10. 20:50
23/51 anonim válasza:
ha alkoholmentes akkor egs.
2011. ápr. 10. 20:56
24/51 3rdeye válasza:
az a szánalmas, hogy nézitek a világbutító vivát meg mtv-t meg ilyen hulladék műsorokat, hallgatjátok a világfájdalmas nulla csildrenofdisztensz zenéket, és hülyére isszátok magatokat minden hétvégén. aztán még ha egy idősebb próbál titeket észhez téríteni, visszapofáztok. az kellett volna, hogy a jó anyátok lekureljon egy kiba nagy pofont abban a pilanatban amikor bekapcsoljátok a vivát
2011. ápr. 11. 16:01
25/51 anonim válasza:
olyan filmet nézek amient csak akarok 18-éves vagyok de eggyáltalán nem iszok nemis cigizek nem drogozok sztem nagyon kevés ilyen ember van mint én
2011. ápr. 11. 18:53
26/51 anonim válasza:
szerintem nem baj en is akkor kezdtem pialtam es cigiztem a haverokkal:Dha neked jol esik ne torodj masok mit gondolnak de azert arra figyelj hogy ne vidd tulzasba hogy barmikor megtudj vele alni!en is igy vagyok vele barmikor le tudnam rakni a cigit de nem akarom :Des elvezd az eletet en iszok,cigizek,fuvezek:D es sokan vannak igy es velem 1 idoseK 15F
2011. ápr. 14. 12:05
27/51 Strigi válasza:
Igen.
2011. ápr. 15. 12:50
28/51 anonim válasza:
"le tudnam rakni a cigit de nem akarom"-a függőség első jele.
Sajnálom a szüleidet.
2011. ápr. 15. 13:04
29/51 anonim válasza:
Büszke vagyok magamra hogy 13 éves vagyok, és szerelmes is lehetek, szerelmi bánatom is lehet. DE nem iszom nem cigizem. Elvileg én vagyok a gáz? :|
Hát szerintem pont hogy nem... Édes szívem, tanuljál, hogy legyen miből élned, utána iszogassál 'CSAK' 2-3 hetente... -.-'
2011. ápr. 15. 22:04
30/51 anonim válasza:
Akkor is igazam van és kész. Lehet szerelmi bánata, de ez nagyzolós tőlreagálás, mellé még teszi a nagy lányt, ez a baj, le lehet parasztozni, akkor is igazam van. Szerelmi bánatba meg nem halok bele, mert nem várom a szőke hercegnőt:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!