Az baj, hogy ha 13 évesen néha iszok (2-3 hetente de nem sokat )?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 19:54
11/51 anonim válasza:
Hetente 2-3szor???? Az neked nem sok???? IGEN ez NAGYON GÁZ!!! Én 20 évesen nem értem a mai fiatalokat basszmeg...
12/51 anonim válasza:
Szövegértés 1es...2-3 hetente szokott inni
13/51 anonim válasza:
LOL, 13 évesen szerelmi bánatra... Várj még 4-5 évet vele.
14/51 A kérdező kommentje:
A saját korosztályommal nem érzem jól magam ezért pár évvel idősebbekkel szokatm mászkálni és néha előfordul.De én normálisan kérdeztem nem kéne beszólogatni.
2011. ápr. 10. 20:21
15/51 anonim válasza:
13 évesen is lehet szerelmes valaki.Vagy nem?
13l
16/51 anonim válasza:
Az nem baj, ha 13 évesen szerelmes egy lány, az annál inkább baj, ha iszik.
18/51 3rdeye válasza:
attól nem leszel hamarabb nagy lány, hogy idősebbekkel barátkozol, és iszol :DDD
19/51 anonim válasza:
13 évesen szerelmi bánat?:D XDDDDD atyaég de szánalmasak ezek a mai tinik:DXD
20/51 anonim válasza:
én is 13 éves vagyok és lány, és nem érdekel mit gondolnak;) bár én 1 évszakba kb csak egy 1x piálok be és akkoris haverokkal és azért nem annyira hogy hánnyak :D ne érdekeljen mit mondanak....:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!