Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi pia vág fejbe?

Mennyi pia vág fejbe?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mi az a mennyiség és milyen fajta ital, amitől kicsit szédelegni kezdesz?
2011. ápr. 8. 21:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%
Eddig 4 feles tequila nem ütött ki, szinte meg se éreztem, pedig azt nem szoktam inni. A sört nem igen szeretem így abból bármennyit iszok nem tud kiütni. Fél üveg vodkátó (tisztán) már émelygek, gondolom 1től már azért hatásos lenne. Jägert meg már sokszor ittam/iszok, úgyhogy az annyira nem tud kiütni, még tisztán se.
2011. ápr. 8. 22:59
 12/27 anonim ***** válasza:
25%
Köszöntsük első alkoholistánkat........
2011. ápr. 8. 23:04
 13/27 anonim ***** válasza:
Pár pohár bor.
2011. ápr. 8. 23:09
 14/27 Phoney ***** válasza:
hát ez attól függ, hogy vízzel hígítom az abszintot vagy más piával, mert első esetben 4, amúgy 1...:P
2011. ápr. 8. 23:11
 15/27 anonim ***** válasza:

Két korty pezsgőtől már beszédülök. :) Nálam teljesen attól függ, mit iszom (meg persze hogy fáradt vagyok-e, ettem-e stb.) Nem szoktam igazán inni amúgy. Akár 3 deci sör is kicsit szédít, meg 1-2 deci bor. A forralt az nem, de az nem csoda. :) Jäger-tea elég ütősen elszédít.

Viszont a tömény nem. Sokszor sokat voltam Erdélyben, sok faluban sok embert meglátogattam, ahol aztán itattak a jó sok jó házi pálinkával, és volt, hogy a 3-4-5-6. feles után sem volt semmi bajom. Bár ott etetnek is közben keményen. A Jägertől sem szédülök, Martinitől sem, általában likőröktől sem. Ezeken túl talán vodkát ittam még valaha, az sem ártott. És a koktélok sem mondhatnám.

Furi, hogy a "gyengébb" piák elszédítenek, a tömények nem. Valaki tudja, miért lehet ez így? ...

2011. ápr. 8. 23:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Ha előtte eszek, akkor kb harmadik Jagert már megérzem, de még bőven jól vagyok. Egyszer csapos haverom kevert valami misztikus löttyöt, abból kettőt lehúztam, másnap fél nyolckor tértem magamhoz, haverom hoteljának egyik szobájában, alsógatyában.
2011. ápr. 8. 23:20
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

volt idő,amikor egy délután alatt megittunk fejenként 20 sört,meg se kottyant,aznap este pedig kb minden(kivéve pezsgő mert azt utálom)..vodka,ouzo,absinthe,hubi,jäger,unicum,tequila,1üveg bor,valahova fel van írva h mik még,de nemtalálom...ha jól emlékszem,15féle tömény volt egymás után és semmi...az ouzo-s üveg felénél kezdtem érezni h egyáltalán ittam,de azt már elvették,mert féltek h egyszer csak összeesek...nem vagyok alkoholista,ez egy osztálykirándulás volt,a sör jólesett,a többinél meg próba volt h hol dőlök ki...kicsit zavart h 1üveg vodka után mindenki fekszik én meg józan vagyok,ezért kezdtem el mindent összevissza inni...akkor megtanultam,hogy nekem rengeteg pénzt kell elbni ahoz h beálljak,így feladtam...jobb dolgokra is tudom költeni...am aznap és másnap sem lett semmi bajom,a májfunkcióm is tökéletes volt világ életemben...most viszont lehet h megérezném éhgyomorra a töményet mert 3éve egy kortyot sem ittam...

20/L

2011. ápr. 8. 23:31
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha fáradt vagyok mondjuk egésznapi kertészkedés után, akkor egy sör után is tudok.

Egyébként másfél-két üveg bor szokott kezdődő egyensúlyproblémákat okozni. :)

2011. ápr. 8. 23:33
 19/27 anonim ***** válasza:

egy liter bort már megérzek.

töményből ha a falusi háziból iszok 2 felest az bőven jó.:D

sörből 3-4 doboz és érzem.

2011. ápr. 8. 23:50
 20/27 anonim ***** válasza:
Attól függ....4-5 pohárka abszint már könnyen gallyra vág bárkit.
2011. ápr. 9. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!