Nekem egy-két sör, mivel nem iszom. Van akinek tíz meg se kottyan. Ez attól függ ki mennyire alkoholista. És ez bármilyen italra igaz szerintem.
2011. ápr. 8. 21:49
2/27 anonim válasza:
rövidet nem iszom, mert nagyon rosszul leszek tőle.
általában sör, mondjuk 5 üvegtől már hangulatban vagyok :D
2011. ápr. 8. 21:49
3/27 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani. Mindenkinek más.
2011. ápr. 8. 21:50
4/27 anonim válasza:
Érdekes, de én nagyon hamar megérzem az alkozolt, mundjuk 2sört vagy 3pálinkát már megérzek, viszont olyan 7-8 sörtől sem kerülök önkívületi állapotba.
2011. ápr. 8. 21:54
5/27 anonim válasza:
Változó mindenkinél,de ha ezt kérdezed,valószinű nem szoktál inni,úgyhogy 1-2 feles és szédelegni fogsz!
2011. ápr. 8. 21:56
6/27 anonim válasza:
Változó, még egyénen belül is. Nekem pl. van, hogy több felestől sincs bajom, szinte meg sem érzem, máskor meg már egy radlertől zsibolyog a fejem. Sok mindentől függ: mennyire vagy hozzászokva, ettél-e, hűvös kocsmában vagy tűző napon iszol stb.
2011. ápr. 8. 21:59
7/27 anonim válasza:
változó, attól függ mit és mennyit eszek előtte, közben.
általában kb. két korsó sör után szoktam érezni, csak ha felállok, hogy nincs rendben minden.
illetve fél liter 12%-os bor után már eléggé ellazultam, hm.
tömények, tehát pl. kétszer 4 cl pálinka nem hat, igazából, ha nem iszom utána mást.
az is előfordult már, hogy ötödszöri 4 cl berentzen után (az 20%) semmit sem éreztem; máskor meg két deci bortól kicsit kószáltam már..
19/L
2011. ápr. 8. 22:06
8/27 anonim válasza:
Utolsó: Te aztán tudsz élni! :D
2011. ápr. 8. 22:39
9/27 anonim válasza:
2-3 feles vagy 3-4 üveg sör már úgy kezdeget.
2011. ápr. 8. 22:41
10/27 anonim válasza:
Egyetem alatt sok volt a buli, 7 feles után már csak bambán akartam ülni, az volt a max amit hányás nélkül befogadtam és még a saját lábamon mentem haza.
DE felnőttként, két gyerekkel már nagyon-nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholt. Ma már akár 1 feles vagy 1 pohár bor is a fejembe száll. Nem részeg leszek, de érzem, vigyorgok, szédelgek. 1! :-O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!