Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkohol fiatalon? Miért nem...

Alkohol fiatalon? Miért nem isznak a társaim?

Figyelt kérdés
Érték, ha valaki már csak azért sem iszik alkoholt mint a társai, mert hogy ő hű magához? Mert mi (16 évesek) már hetente iszunk, és van egy pár kivétel aki meg sem meri kóstolni. Szerintem ez már tulzás. szerintetek?
2009. febr. 26. 16:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
16%
Bakker, mit kell már szegény kölyköket hülyíteni? Mitől lenne alkoholista, aki hétvégente megiszik pár sört, akár tizenhat évesen is? Én is megittam, most, huszonhét évesen ugyanúgy megiszom, időközben diplomám lett, és munkám, amit tisztességesen el tudok végezni. Huszonöt évesen alkoholista lesz, és harminckét évesen meghal, hogyne... kicsit bele kell gondolni, megmaradni a heti egy-két alkalomnál, akkor is csak annyit, amennyi még jólesik, oszt csókolom.
2010. ápr. 21. 22:15
 22/23 A kérdező kommentje:
köszönöm, utolsó válaszadó. most már lassan 18 évesen, még mindig ugyanígy gondolom, hogyha valaki elmegy szórakozni, akkor nyugodtam megihat valamit, nem kell hányásig inni. És a társaságomat akármilyen helyzetben nagyon szeretem. Mi ígyis- úgyis jól tudjuk érezni magunkat.
2010. ápr. 22. 15:31
 23/23 anonim válasza:

olvastam itt hogy 16 évesen alkoholizálni nem kellene így meg úgy,ebben egyetértek.Én csak nagyon ritkán ha van házibuli ott iszom de csak mértékkel és csak olyat ami jól esik.Igazából ahogy én figyelem igy 14-18 éves kor között sok gyermek csak azért kezd el inni hogy ne cinkeljék ki a többiek.. ennek szerintem semmi értelme hogy azért igyon valaki mert most a másik balf**z módjára minden szombaton össze-vissza hányjan a bulikat(nem egy ilyet hallok hogy ez meg az a gyerek összehányta a disco-t stb.)Én csak annyit akarok ezzel mondok hogy néha feszültséget,bánatot levezetni hogy kicsit jobb hangulatra emeljen arra jó persze mértékkel,de most azért hogy másnak megfelelj szerintem szánalmas

17/F

2010. szept. 2. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!