Alkohol fiatalon? Miért nem isznak a társaim?
18 éves vagyok, bulikon és koncerteken szoktam inni.
15-16 évesen én azért nem ittam, mert féltem a hatástól, elég volt, hogy megláttam az üvegen hány fokos az alkohol és elment tőle a kedvem.
Viszont a sör a gyengém!Ha nincs semmi buli, koncert, akkoris hétvégén, egy este egy sör biztos lecsúszik és hozzá teszem, hogy lány vagyok.
Legyen igazad, és legyél erős, akkor nem leszel alkoholista.
Csakhát az alkohol nagyon alattomos dolog, erről sokan tudnának mesélni, akik nem úgy tervezték, hogy alkoholisták lesznek.
"...és van egy pár kivétel aki meg sem meri kóstolni. Szerintem ez már tulzás. szerintetek?"
Mondanám hogy 16 évesen hetente inni a túlzás, de tudod az a helyzet, hogy mindig a neked szokatlan tűnik túlzásnak. Hogy ivás nélkül csak ülnek köztetek mint a zsák sz*r, annak egyik oka lehet, hogy a (fél)részegek általában nagyon rossz arcok, ha színjózanul ülsz közöttük. Próbáld ki:) Még az is lehet, hogy ti ijesztettétek el az ivástól:D
Az iváshoz a hozzáállásod tényleg baromira 16 éves, majd ha lesz fizetésed, (talán) rájössz, hogy a normális italok szinte mind finomak, csakhogy az ital luxuscikk, = nem olcsó:)
Az a nagyon nem normális, meg a túlzás, ha olyat vedelsz, ami még neked sem ízlik. Én csak tudom, pár éve még én is ezt csináltam:D Ezzel akarod másokba önteni? "Okádék, de azér' igyad"?:D
Ti 16 évesen úgy csináltok mintha nem lenne még éppen elég időtök berúgni..
Nem ráér még az alkoholizálás?
Ihattok még eleget ha majd meghal az asszony a kölkötök meg szarik rátok és ott maradtok öregen egyedül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!