Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan üt jobban, ha kortyolga...

Hogyan üt jobban, ha kortyolgatom, vagy ha egyből bevágom az egészet?

Figyelt kérdés
feles.
2011. márc. 25. 20:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
na megittam szívószzállal apráként, és hát na xFDDDD érrzem a hatástt de többbel jobblettvolna. xDDDDD de azért a senmninél ezis jobbb.
2011. márc. 25. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Igyál meg egy üveg ABSZINT-ot.... annál mind1, hogy-hogy iszod !!!
2011. márc. 26. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Jah de abszinttal vigyazni kell mert ha tul sokat iszol megvakulsz ... Szivas.

Jah am szivoszallal en sort szoktam inni nyaron, a pultosok mindig kiakadnak de haz ez van csaj vagyok megtehetem :)))

Ami nagyon durva az a feny: vodka szorp es ezt szifonbol...3 eve ittam, azota nem kerek belole iszonyat finom de pont ezert iszod is rendesen es nagyit ut.

2011. márc. 26. 00:36
 14/16 anonim ***** válasza:

próbáld meg hajszálcsövű szívószállal:) Egy felest igyál és kész is vagy:D

Én nem mertem kipróbálni,amúgy sem szeretem a rövideket...állítólag nagyon üt,szóval apránként jobban üt!

2011. márc. 26. 08:50
 15/16 anonim válasza:
semmi köze nincs a levegő nyeléséhez az alkohol felszívódásának. Azért üt jobban, és gyorsabban ha kis kortyokat iszol, mert az agyad így működik. Kis és nagy korty között nem tesz különbséget, csak egyszerűen elkezded szétbontani a dolgokat a gyomrodban. EZ egy egyszerű biologiai reakció, az agyad minden korty, nyelés után erre utasítja a tested. Minél több kortyot iszol, annál jobban kezded emészteni a dolgokat. Úgy is vehetjük, hogy egyszerűen átvered a tested ezzel.
2011. ápr. 1. 10:02
 16/16 anonim válasza:

Itt nem a levegő a lényeg!

Jól írták a többiek,tényleg jobban hat ka szépen kortyonként iszod meg,ugyanis ha gyorsan megiszod akkor hamarabb a gyomorbakerül,és a gyomor nyálkahártyáján keresztűl szívódik fel,ha viszont kortyolgatod,esetleg még meg is forgatod,ízleled a szádban,akkor a száj nyálkahártyáján szívódik fel,és a száj nyálkahártyáján keresztűl hamarabb eléri az agyat!

2011. ápr. 7. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!