Hogyan üt jobban, ha kortyolgatom, vagy ha egyből bevágom az egészet?
Figyelt kérdés
feles.2011. márc. 25. 20:38
1/16 anonim válasza:
Ha kortyolgatod,mert sok levegőt is nyelsz vele.
2/16 A kérdező kommentje:
de miért, ha levegőt is nyelek akkor hogyhogy jobban üt? :o
2011. márc. 25. 20:44
3/16 Phoney válasza:
Egy elég komoly orosz "hogyan igyunk egész üveg vodkát" how-to egyik pontja volt, hogy sose kortyolgasd, mert akkor berúgsz:)
4/16 anonim válasza:
Azért "üt",mert hamarabb felszívódik az alkohol, ha levegőt is nyelsz vele.
6/16 anonim válasza:
Szívószállal is hatásos..legalábbis pultoskoromból úgy emlékszem, ha úgy itták, hamar hatott :)
7/16 A kérdező kommentje:
és ha szívószállal kortyolgatom? vagy olyan nnincs is ? ..xD
mert nekem van itt egy kis üvegcse feles, amitől szeretnék beszédülni. és most jó ideje nem ettem semmit szal éhgyomorra megy és minnél nagyobb hatást szeretnék elérni.
2011. márc. 25. 21:00
8/16 anonim válasza:
Komolyan írtam a szívószálat...többször itták úgy és állítólag jobban üt...:)
9/16 A kérdező kommentje:
azt én tudom. mindenképp szívószállal fogom, de az a kérdés, hogy igyam meg egyszerre szívószállal, vagy csak pár másodpercenként igyam szívószállal?
2011. márc. 25. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!