Milyen sört igyak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem nagyon ittam még sört, amiket ittam, nem nagyon jöttek be... (Mondjuk ilyen 99 ft-os leárazott sz*rok)... Melyik márka az, ami ízlene úgy, hogy nem vagyok rendszeres alkoholfogyasztó?
(17/F)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:22
Ott a pont, ki nem szarja le hogy elegáns?
SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR
kocsmai söröket igyál amik alap hogy kocsmában is vannak:arany ászok-borsodi-soproni-dreher ilyesmi
ezek 200 ft körül vannak.
Éljen a SÖR, aki nem szereti nem ember!!!!
Az én kedvenceim: Dreher, Heineken, Kozel, Beks, Arany ászok, Stefl. Az olcsó sörök tényleg nem sörök, szerintem megéri egy drágábbat venni :) Egészségedre :D
18/L
"Sör a prosztók itala. Nem elegáns." Voltál belga sörözőben?
Neked gyümölcsös belga söröket ajánlok, ugyan nem 99 ft, annál a víz is drágább, 6-700-ért kapsz.
03-11 21:31
Ja, hát akkor a bor meg a csövesek itala... a kanna nem elegáns:D
Kérdező, kóstold meg a San Miguelt is. A komolyabb kedvenceim közül az a legolcsóbb.
Már kaprál jó pár tippet
Heineken a kedvencem
" a sör a prosztók itala"
Ennek annyi alapja van, mint hogy a bor meg a b*ziké :D
Kultúrbarbár vagy látom -.-
Sokan azt hiszik, azért mert bort isznak már "húdeértenekazivászathoz". Mindkettőből létezik minőségi és alpári fogyasztás.
Amúgy ha nem szereted a keserű söröket, javaslom a világosak közül a Stella Artois-t, Carlsberget esetleg a Becks-et, búzasörök közül szinte bármelyik könnyen fogyasztható (Edelweiss, LöwenWeiss, esetleg ha találsz Hoegaarden), barnák közül pedig a Gösser vagy a Dreher változata édeskésebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!