Milyen sört igyak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Nem nagyon ittam még sört, amiket ittam, nem nagyon jöttek be... (Mondjuk ilyen 99 ft-os leárazott sz*rok)... Melyik márka az, ami ízlene úgy, hogy nem vagyok rendszeres alkoholfogyasztó?
(17/F)
A csajos citromos:)
Olyan mint a limonádé:)
Pocsék minden sör. Némelyiknek elfogadható az íze, amikor iszod, de rá fél órával olyan a szád, mint a pöce.
Igyál egy pohár jó bort. Itt az 1 poháron és a jó-n van a hangsúly.
A bor az úriemberek itala.
A sör a prosztóké.
Nem elegáns.
általános kocsmai sörök - soproni, borsodi, arany ászok...
egyéb, amit szoktam inni - heineken, amstel, kőbányai, dreher, gösser, steffl...
amire kevésbé van pénz pilsner, zlaty bazant, coronita, staropramen...
Ilyen olcsó löttyöket ne igyál. Az nem sör. (Azaz az csak SÖR, mint a teszkós SÖR márkájú SÖR.)
Én megiszok 1-2-t, de csak a Leffét és az Erdingert szeretem igazán. A leffe elég drága (már több mint 300 a 3 dl), de csapolva sokkal olcsóbban is láttam már, és úgy is jó volt.
Magyar sörből nekem csak a soproni megy, a keserűvonal nem jön be.
Dreher, de a magyar sörök a jók, én még amit szeretek az a stefl, coronitat meg még nem ittam, pedig nagyon nagy sörös vagyok
(még ha noname az odlal akkor se kaarom kiírni hogy azzal kelek azzal fekszek:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!