Pálinkát bombával keverni milyen? Ütős?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 13:59
2/8 anonim válasza:
Az. Ütős. És még az íze is rossz.
3/8 Phoney válasza:
Az alkohol szerintem 3 dologtól válhat "ütősebbé".
1. ha szénsavassal kevered, tehát pl bombával. Hogy pálinka vagy vodka vagy mi, az tökmindegy.
2. ha cukrozott a cucc (tehát pl bomba), mert akkor először többet bírsz, aztán egyszerre és utólag vág fejbe.
3. Alternatíva még a valódi abszint mással keverése, ami eddig érthetetlen okból sokkal jobban szétcsap, mint pl az abszint egyedül. Lásd Bunny Hug koktél.
A pálinkás bomba íze viszont rossz lesz, én inkább fütyülőst kevernék hozzá, ha nagyon gyümölcsöst akarsz, olcsóbb is, jobban is illik hozzá.
4/8 anonim válasza:
Én nem rontanám el a pálinkát bombával, ha jóféle.. De te tudod...
6/8 anonim válasza:
Hát nem lesz jobb íze, erősebb sem lesz mivel a bolti vodka és a bolti pálesz szeszfoka azonos, tehát nem erősebb lesz, csak több ha összeöntöd, ha házipáleszről van szó akkor kicsit tuningol a vodkán mert az erősebb.
7/8 anonim válasza:
Ja most nézem, hogy nem vodkával, hanem bombával kevernéd, az eredmény amúgy ugyanaz, pocsék íz.
8/8 anonim válasza:
mért nem egymás után isszátok?
íz megmarad, hatás ugyan az :D Nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!