A Bolero italpor káros?
Vagy egyáltalán milyennek ítéled meg az ízeit? Szerintem a mandarinos nagyon finom, de az egész egy laboratoriumi kémia termék... semmi természetes. Ebből gondolom, hogy nem lehet valami egészséges.
Szerintetek káros? Vagy nektek mi a véleményetek róla?
Úgy imádom amikor emberek csak általánosságban képesek valami ellen beszélni. Nem tudnak konkrétumot mondani.
Én napi szinten megiszok 1,5-3 litert már hónapok óta, és semmi bajom nincs. Nem zárom ki, hogy még a későbbiekben gondokat okozhat, de azt tudom, hogy se hasmenésem, sem más gyomorpanaszom sincs.
Az meg hogy kimarja a műanyagflakont egyszerűen sületlenség. Volt hogy több napra véletlenül bennehagytam egy flakonban és annyi történt csak, hogy begombásodott (ami hozzáteszem sima csapvíztől is bekövetkezik)
Azon kéne elgondolkodni, hogy ha annyira káros lenne, vajon engednék-e forgalmazni. Minden átmegy élelmiszerügyi vizsgálaton. Laborban meg kétlem hogy kimutatható lenne pár óra alatt, hiszen ezeknek hosszútávú hatásaik lehetnek.
De ha már ilyen sokan ilyen okosak itt, ajánljanak nekem valami más italport, ami nem édesítőszeres, hanem cukros; mert az íz tényleg jobb lenne cukorral.
Mert visszadobnák az ellenőrzésnél te kis butus :)
Attól még hogy őrizve van titokként,ha drog lenne kimutatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!