Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Bolero italpor káros?

A Bolero italpor káros?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán milyennek ítéled meg az ízeit? Szerintem a mandarinos nagyon finom, de az egész egy laboratoriumi kémia termék... semmi természetes. Ebből gondolom, hogy nem lehet valami egészséges.

Szerintetek káros? Vagy nektek mi a véleményetek róla?

2011. márc. 5. 14:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Úgy imádom amikor emberek csak általánosságban képesek valami ellen beszélni. Nem tudnak konkrétumot mondani.

Én napi szinten megiszok 1,5-3 litert már hónapok óta, és semmi bajom nincs. Nem zárom ki, hogy még a későbbiekben gondokat okozhat, de azt tudom, hogy se hasmenésem, sem más gyomorpanaszom sincs.

Az meg hogy kimarja a műanyagflakont egyszerűen sületlenség. Volt hogy több napra véletlenül bennehagytam egy flakonban és annyi történt csak, hogy begombásodott (ami hozzáteszem sima csapvíztől is bekövetkezik)

Azon kéne elgondolkodni, hogy ha annyira káros lenne, vajon engednék-e forgalmazni. Minden átmegy élelmiszerügyi vizsgálaton. Laborban meg kétlem hogy kimutatható lenne pár óra alatt, hiszen ezeknek hosszútávú hatásaik lehetnek.

De ha már ilyen sokan ilyen okosak itt, ajánljanak nekem valami más italport, ami nem édesítőszeres, hanem cukros; mert az íz tényleg jobb lenne cukorral.

2011. máj. 7. 11:18
 12/18 anonim ***** válasza:
4%
Az, hogy kimarja a műanyagflakont az nem sületlenség, én tapasztaltam, többször is. Legalábbis a narancsos, pár éve rendszeresen. :)
2011. máj. 13. 13:07
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
11. 18-as szerinted érdekli őket, hogy hosszútávon egészséges-e valami? NEM. Most azért, mert valakinél nincsenek tünetek, attól még lehet káros az emberi szervezetre. Van egy ismerősöm, aki közel ötven éve dohányzik, és semmi baja az orvosok szerint, de van akit harminc évi dohányzás után elvisz a rák.
2011. máj. 13. 14:00
 14/18 anonim válasza:
77%
Káros..mi nem káros? 60 ft egy ilyen vacak, és egy napra elég.. ne igyon az ember minden nap, de ha nincsenek milliói, és akar mást is inni a vizen kívül én szerintem jó döntés. Heti 2-3 simán belefér. Amúgy meg a Coca Colának meg mondjuk nézzük meg, hogy a mai napig nem mondják meg azt a bizonyos 1%-át miből van.. mert 7 pecsétes titok.. ki tudja, hogy nem egy drog?
2011. okt. 24. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Mert visszadobnák az ellenőrzésnél te kis butus :)

Attól még hogy őrizve van titokként,ha drog lenne kimutatnák.

2011. okt. 24. 23:23
 16/18 Tőkésréce válasza:
én görögdinnyéset ittam tegnap, másfél liter vízhez készítettem, ahogy írja. az első pohár még úgy ahogy lement, durván édesítőszeres, igen tömény, de jó dinnye bukéja van. a 3. pohárnál már kezdett tiltakozni a szervezetem , marhán nem esett már jól :D ma tettem hozzá még vizet, így 1 fokkal kellemesebb.
2014. dec. 14. 11:09
 17/18 CitromPeti válasza:
Aláz a bolero
2016. júl. 25. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Biztos nem a legegészségesebb ital, de azt nem hiszem, hogy kifejezetten káros lenne.
2017. márc. 30. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!