Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Bolero italpor káros?

A Bolero italpor káros?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán milyennek ítéled meg az ízeit? Szerintem a mandarinos nagyon finom, de az egész egy laboratoriumi kémia termék... semmi természetes. Ebből gondolom, hogy nem lehet valami egészséges.

Szerintetek káros? Vagy nektek mi a véleményetek róla?

2011. márc. 5. 14:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nagyon káros.Teli van minden szarral.Én egyszer ittam fúj olyan mű ize van.Soha többet.
2011. márc. 5. 14:19
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Valóban nem túl egészséges, de ha nem mindennap iszol meg belőle 2 litert, akkor nem lesz semmi bajod. Én is veszek Bolerot úgy 2 havonta egyet, ez szerintem még nem ártalmas mennyiség.
2011. márc. 5. 14:34
 3/18 anonim válasza:
69%
Gyakorlatilag tiszta vegyszerek keveréke egy laborban előállítva. Elszörnyednél, ha tudnád, miből csinálnak élelmiszereket. Érdemes elolvasni A leves hazudik c. könyvet.
2011. márc. 5. 14:35
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Fiatal voltam amikor először ittam.Első alkalommal csinált egy kemény 4 napot nekem(hasmenés),második alkalommal "csak" 2 nap volt.Az egész mű,ízügyileg mindegyik szörnyű,biztosan károsabb mint 1-2 üdítőitalfajta.
2011. márc. 5. 14:48
 5/18 anonim ***** válasza:
Ásványvíz, vagy a 10% italok nem károsak.A Többi mind.Gondolj bele mesterségesen állítják elő a szinét, és az ízét. Tiszta kemikália. Tiszta vegyiüzem. Eleve nem jó, ha valamiben vannak E jelü adalékok, azokat nem szabad megvenni!Egy jó élelmiszerhez semmit nem tesznek hozzá.
2011. márc. 5. 15:26
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát, nem a hosszú élet titka az biztos... :D
2011. márc. 5. 15:28
 7/18 anonim ***** válasza:
32%

Készíts el egy narancsosat, műanyagflakonba reggel.

Nap végére nézd meg a flakont.

Ha a műanyagot így kimarja, a beleiddel vajon mit tesz?...

Ezért nem is ittam évek óta, legalábbis narancsosat.

Azért, ha egy-egy becsúszik, az még nem a világvége sztem. Legalábbis nem ez oszt-szoroz, annyi vackot megeszünk/iszünk.

Naponta mindenesetre biztos nem innám, márcsak mert ismerve magam, az édesítőszertartalma miatt megf0satna. :)

2011. márc. 5. 15:36
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Háááát, aszpartam van benne, amiről nem sok jót találsz a neten. Én inkább kihagynám.

Üdv!

2011. márc. 5. 17:15
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

pár éve egyetemi kémia laborban "boncolgattuk" kicsit...

hát némelyik háztatási vegyszer egészségesebb...

2011. márc. 7. 19:03
 10/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Kifejtenéd bővebben ezt a "boncolgatást"? Kíváncsivá tettél...

Épp ezért tettem fel a kérdést, hogy mennyire lehet káros, és ti utána is néztetek. Kérlek fejtsd ki bövebben, köszi!

2011. márc. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!