Vennél-e kannásbort webáruházban?
A negatív csengés ellenére híres borvidékről származó finom borokat vásárolnál-e kannás (műa.hordó formájú) kiszerelésben webáruházon keresztül?
Az ára kb.300-350 Ft/l, tehát 1 db 3 l-es kannáért kb. 1200,-Ft-ot kellene fizetned göngyöleggel együtt.
Nagyobb tételnél természetesen kevesebbet.
Ha már megkóstoltad, nem csalódnál, de a kóstolásig eljutnál-e a kannásbor megnevezés miatt?
Lehet, hogy a provokatív név kiváltaná a kíváncsiságodat
a bor iránt?
Ha kóstoltam és 100% megbízhatóak, tényleg azt küldik amit kóstoltam, miért ne?
Mondjuk én egri vagyok, kannában kapok ismerőstől olcsón finomat, így nem szorulok rá ilyenekre.
Köszönöm a válaszokat.
Azokra gondoltam, akiknek nem felel meg a tescós lötty, de mégsem szeretnének 1 üveg finom borért 1000-2000 Ft-ot adni, mert ennyiért kapna 3000 litert is házhoz szállítva.
Azokra is akiknek nincs borosgazda ismerősük és a hétvégi bulira, családi eseményre stb... igazi finom magyar bort szeretnének, de nincs lehetőségük elmenni a pincébe érte.
Várok még válaszokat... ha kérhetném:-))
Nem szeretem a bort:/
De (és ez nagyon nagy de) nem a csomagolás számít hanem a tartalom. Ha tényleg jó bor akkor ne riasszon el az, hogy kannás a csomagolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!