Az úgynevezett kannásbort ugye nem csak szerint gáz inni úgy, hogy bolero port öntenek bele?
Figyelt kérdés
ismerősömék így isszák örökké, a kannás bor alatt a flakonos bort értem, és ha van valami nagyobb buli, a szokásos piákon kívül (nem kommersz piákra gondolok) mindig feltűnik egy-egy bolero porral feláztatott kannásbor is, szerintem ordatlanul parás lehet :D2011. jún. 14. 23:06
1/19 Phoney válasza:
Egy biztos, a bolero rontani nem tud rajta.
2/19 anonim válasza:
soxor a kannásbor még jobb ízű mint a drágábbak.
Én már jópár bort ittam, és már tudom, hogy amin iylen benyalós hülyítő bizalmaskodó szöveg van, na azt nem szabad megvenni, mert borzalmas lesz!
3/19 anonim válasza:
Egyszer ittam flakonost, azóta nem akarok. Bár a Bolero lehet elnyomja a "kannásízt" és iható lötty lesz belőle.
De akkor is ugyanaz a vacak marad, ami alapból is "gáz".
Inkább a 700-800-900 forinos magyar borok, van egy-kettő ami jó. De abba meg felesleges a Bolero.
4/19 anonim válasza:
Kannás bort inni a gáz. Az, hogy bolerót raknak bele már nem oszt nem szoroz.
5/19 anonim válasza:
Jópárszor ittam már kannásbort.. azaz "csövesbort":D Szerintem eggyáltalán nem gáz, kinek mi a jó.. De én úgy biztos nem innám meg ha bolerót öntenének bele..
6/19 anonim válasza:
Nagyon sokszor ittam már kannás bort. De amikor üdítőport raktak bele három kortyot ittam, majd aznap egymás után ötször hánytam és nem voltam magamnál olyan szarul voltam.
7/19 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy 500 Ft/l áron már nem ihatatlan bort is lehet kapni termelőtől, boltban meg az 500-1000 Ft-os kategóriában is vannak már finomak, ezért azt ugyan értem, hogy miért tesznek bele bolerót, de azt nem, hogy miért vesznek kannást.
9/19 anonim válasza:
Amúgy haverommal mi inkább összekeverjük az amúgy nem kannás, de még alsó kategóriás bort gyümölcslével, és az eredmény egy finom ital. Pl. érdemes kipróbálni a vörösbor+kékszőlőlé kombót, vagy a fehérbor+almalét. Előnye a sima borozással szemben, hogy nem száradunk ki, így a fejünk sem fáj annyira másnap.
10/19 anonim válasza:
ma 00:58
Abból valami Sangria féleség lehet :) A Sangria a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!