Az úgynevezett kannásbort ugye nem csak szerint gáz inni úgy, hogy bolero port öntenek bele?
fehérbor+almalé együttestől már mentem falnak.
Gyilok.
Eleve a kannásbor ciki, de ha már, akkor nem mindegy? :D Így legalább meg lehet inni.
Mi málnaszörppel isszuk, maci bor néven elég sok helyen ismert. :D (meg más neveken is)
Ütős, mert úgy iszol meg belőle egy litert, hogy észre se veszed. xD
Sajnos jelenleg csórók vagyunk, minőségire nem futja, ha meg igen, akkor inkább valami töményre szavazok igazán. xD
miért lenne már GÁZ??? :O
Boleróval még nem próbáltam. De ami késik nem múlik :))))
enis boleros bort iszom ( orakulum, mi igy neveztuk el )
hat ha pl barackos bolerot raksz bele na akkor csak rosszabb lesz, de mondjuk almas meg narancsos az egesz jo. ( en kiskorosi, soltvadkerti, tabdi borokkal csinaltam , na azok a kannasok naggggyon szarok... ott az valszeg tablettas bor nagreszt...) szal en ajanlom h probaljatok ki egy parszor es ha bele ontotok vipera energiaitalt ( 2 liter= 200ft.. ) akkor tenyleg nagyon finom lesz, es igazi olcso de isteni cocktail-t tudsz belole kesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!