Rád hogyan hat az alkohol? Rám elég furcsán, bővebben lent.
Szutyok válasza:
Rám kicsit furcsán hat, speciál volt mikor kiütöttem magam és volt mikor pókereztem a szórakozóhelyen és meglepően nyertem is keveset :) , a gátlásokat biztos ledobod én már próbáltam sexuális kapcsolatot létesíteni egy sötét szinű suzukival :D és volt hogy be is aludtam házibuliba ahol a társaságom egy mellettem fekvő macska volt.! És igen ritka de koptattam már le csajt is...de megbántam.Általába a haverókkal ilyen állapotba remek szórakozni..remélem kielégítő a válaszom :) 17/F
Én is gátlásos vagyok, a pia csak néha segít levetkőzni őket. Ennek amúgy van előnye és hátránya is. Előny, hogy ihatsz sokat is, akkor is magadnál vagy, hazatalálsz ilyesmi, de hátrány, hogy ha nagyon sokat iszol (próbálod magad ellazítani), egyszercsak elszakad a kötél, és hirtelen se kép, se hang.
Legalábbis nálam.
Én inkább lennék olyan, hogy semmi gátlás, és akár hülyeségeket is megcsinálok, de úgy tűnik, az alaptermészetünket nem tudja megváltoztatni a pia sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!