Rád hogyan hat az alkohol? Rám elég furcsán, bővebben lent.
Figyelt kérdés
Általában a legfőbb hatása, hogy levetkőzöd a gátlásaidat, egyre kevésbé érzékeled a külvilágot. Hát nálam ez nem így van, nem tudom miért. Kb egy éve kezdtem el alkoholt inni (17 éves vagyok, lány.) Ha elkezdek inni (viszonylag többet bírok a koromhoz képest) általában elég hamar érzem már a hatását, nincs rám rossz hatással, ellazulok, néha sokat beszélek, meg úgy alapvetően jobb a humorérzékem egy kicsit, de igazából akármilyen részeg vagyok, sosem tudom elérni azt a pontot, hogy nincsenek gátlásaim. Ha olyan állapotba kerülök (nem sokszor fordult elő), hogy már hányingerem van, és már nem érzem jól magam, annyit ittam, akkor is az agyam teljesen a helyén van, mindent ugyanúgy végig bírok gondolni, mintha józan lennék, csak akadozva beszélek és nem tudom megfogalmazni. Egyszerűen belül ugyanolyan maradok, rendesen látok, hallok, koordinációim rendben... Ez miért van? Később fog változni? Amúgy nem rossz dolog ez, csak szeretnék néha kicsit megőrülni : D2011. febr. 21. 21:28
1/17 anonim válasza:
nyugi, velem is így van, én is 17/L vagyok. hiába 'rúgok be' az nem berúgás mert akkor is tudom magam kontrollálni magam hogy ne fecsegjek összevissza. énse tudok annyira felszabadulni... nemtudom meddig lesz ez így, de legalább tudjuk hogy nem vagyunk egyedül. : D
2/17 anonim válasza:
Nálam ez attól függ, mit iszok. Több éves megfigyeléseim eredménye: a sörtől semmi extra nem történik, kicsit beszédesebb leszek, ennyi. A vodkától/vodkatoniktól felpörgök, le se lehet lőni. A többi töménytől először forog a világ, majd rosszul leszek. A pezsgőtől pedig beindulok. A bortól elbódulok.
Az utóbbi pár évben kb. ez az arány nálam (na nem egy-egy este átlaga, nem szoktam keverni a piákat) 80%-ban sört szoktam inni, 10% vodka vagy vodkatonik, a maradék a bor meg a pezsgő. Pezsgőt csak akkor, ha van párom és ő is jelen van, mert tényleg nagyon kiéhezett leszek tőle.
(16 éves koromban kezdtem el alkoholt inni, most 22 vagyok, lány)
3/17 anonim válasza:
Nálam is attól függ mit iszok.Ha sört/bort egyszerűen akármennyit iszok gátlásos vagyok,ha tömény akkor általában gátlástalan vagyok.:D
4/17 anonim válasza:
Ja és 16 éves fiú vagyok,szóval korban is hasonló.
5/17 anonim válasza:
Nekem is attól függ mit iszok. Ha bort, akkor azért képbe maradok, de szédelgek, meg bódult vagyok. A sör az jöhet "töménytelen" mennyiségbe, csak a kedvemen javít, jó hangulatom lesz, a töményezéstől pedig kaputt, ha keverem, őket se kép, se hang... :P
6/17 anonim válasza:
velem is az a helyzet, hogy ha iszok az agyam akkor is a helyén marad, birom kontrollálni magam, csak szédelgek nem tudok egyenesen menni, meg akadozva beszélek:D
7/17 mócárt válasza:
Ez a agyam a helyén van szerintem elég nagy hülyeség :D csak azt hiszitek :D ha én azt mondom hogy jobb az egyensúly érzékem részegen mert én motorozás közben úgy éreztem akkor az is lehetséges??? (pl felálltam az ülésre, ez csak 2X fordult elő nem vezetek ittasan)
8/17 anonim válasza:
fekszek burulok :D:D jóis az :D
10/17 anonim válasza:
Nálam is így van szinte de csak azért mert józanul is elég gátlástalan és szókimondó vagyok. De én az alkoholt a szédelgés,melegség érzet és a társaság miatt fogyasztom és csak is nagymértékben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!