Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan szerettethetném meg...

Hogyan szerettethetném meg magammal az alkoholt?

Figyelt kérdés
Nem szeretem se a sört, se többit. Nem tudom miért. Lehet, hogy kiröhögtök, de ez van. Márpedig inni kell néha. 18/F
2011. jan. 22. 21:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell szerintem. Ha nem ízlik, akkor nem ízlik. Nem tudod megváltoztatni az ízét. Esetleg egy-egy kortyot igyál alkalmanként, szokd az ízét.
2011. jan. 22. 21:27
 2/22 Andr4s válasza:
52%

Már miért kellene?

Én sem szeretem amúgy az alkoholnak az ízét sem, de nem is akarom szántszándékkal megszeretni.

2011. jan. 22. 21:29
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
Mi az, hogy kell? Ezt ki határozza meg neked? Nem te döntöd el, hogy mégis mire van szükséged? 18 évesen lehetnél már kicsit önállóbb és határozottabb. Örülj neki, hogy nem szereted, sajnos sok korodbeli túlságosan is szereti, nem egy alkoholista huszonévest ismerek, akiknél nem múlhat el úgy hét, hogy ne fetrengjenek a saját hányásukba, mert nem tudnak mértéket tartani. Az alkohol nagyon veszélyes, könnyű nagyon rászokni, pedig ugyanúgy jól érezheted magad anélkül is és ha normális társaságod van, akkor nem lógsz ki azzal, ha te nem iszol. (egy volt, alkohol problémákkal megszenvedő 30 éves nő)
2011. jan. 22. 21:32
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy.
2011. jan. 22. 21:33
 5/22 anonim válasza:
10%
Én is ugyan úgy vagyok mint te kérdező, de velem egy rossz élmény csinálta ezt (legelső ivás). Én se bírom az alkoholt. Ez van, ezt kell szeretni. Ha kérdezik azt mondom alkohol allergiám van (igen ilyen létezik, utána lehet nézni neten).
2011. jan. 22. 21:37
 6/22 anonim ***** válasza:
66%
Nézegess alkoholisták májáról készült fotókat,s akkor nem érzel majd kényszert ilyen butaságokra.Mit nem adna néhány megvilágosult,jóval idősebb,lecsúszott,de még emlékező emberi roncs,ha az ellenkezője teljesülhetne számukra!!!
2011. jan. 22. 21:41
 7/22 anonim válasza:
60%

Lehunyod a szemed, és azt képzeled, hogy valami más, amit szeretsz (pl: almalé). Ez nekem komolyan beválik, így még a legrosszabb koccintóst is meg tudom valahogy inni, ami máshogy nem sikerülne.

Vagy próbálkozz finom italokkal: abszint, Jagermeister, tequila, Metaxa.

2011. jan. 22. 21:47
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Én is így voltam mikor elkezdtem piálni,aztán már minden lecsúszott.Ittam ha nem ízlett akkor is,és megszoktam az ízeket.
2011. jan. 22. 21:54
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Miért kéne inni? Egész sokan vannak, akik nem isznak. De ha te ilyen hülye vagy, hogy szándékosan meg akarsz szeretni valamit, amitől undorodsz és még káros is... most erre mit mondjunk?
2011. jan. 22. 22:02
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Írjál hozzá ódát :)
2011. jan. 22. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!