Ez milyen teljesítmény?
Figyelt kérdés
15/F, 170 cm/63 kg, 2 hubi, 1 metaxa, 1 martini :)2011. jan. 1. 02:16
11/14 anonim válasza:
Hát én meg bálban voltam a múltkor és nekünk kellett "kiszolgálni" az embereket, hogy odavittük a kaját az asztalhoz. Aki levitt egy kört az mehetett egyet inni a finom kis barack páleszből ami kegyetlenül erős, vagy amit akart. :D Én kb. 12 kört mentem és 6 pálinkát 4 sört meg még valamit ittam + még amit az este folyamán ittam, úgyhogy ehhez képest szar teljesítmény :)
12/14 anonim válasza:
Hallod ez lófasz :D 164cm 55kg-val nem büszkeségből, de egy "buliban" ahol van pia nekem kb ez: 3jager, 3 vodka, 2 boroskóla, 3-4 sör, és ezek közbe a házi páleszek amik fenttartják a hangulatot. Ez kb 3 óra alatt és lehet furcsáskodni hogy bor meg sör, simán túllehet élni...és még másnapos se vagyok.
16/f
13/14 anonim válasza:
Huha, nagyon buszke lehettek magatokra, kis taknyosok.
14/14 anonim válasza:
szar vagy, 170 cm vagy csak, én 15 vagyok, és 182 XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!