Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Írnátok olyan tojáslikőr...

Írnátok olyan tojáslikőr receptet, amit ma elkészíthetek és holnap este fogyasztható?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Már megint az a jó kis Google.hu


[link]

2011. jan. 2. 03:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, így utólag is.

Ezt én is megtettem, csak nem volt teljesen tiszta, hogy mennyit kell állnia a kész italnak. A legtöbbnél 2 hetet írnak.

Így gondoltam, hogy tapasztalat alapján valaki tud gyorsan elkészülő receptet is.

2011. jan. 2. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezesetben elnézést kérek!


Az én tapasztalatom viszont az, hogy, a fözött likört hagyd szobahömérsékleten a fözöedényben kihülni - utána finom szürön (és tölcséren) át töltsed üvegbe; tedd a hütögépbe.

Ha másnap még mindíg beragadna, vagy habos lenne a teteje, akkor már hidegen szürjed át ismét.

Szóval nem igazán kell hetekig várni, bárhogy készíted is.

Ahol azt írja a recept, hogy várni kell vele, az csak az összeérési idö miatt van.

A töltöttkáposzta is jó, ha kicsit áll - és másnap finomabb, de ennek ellenére frissen is ehetö.. :-))

2011. jan. 3. 04:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!