Írnátok olyan tojáslikőr receptet, amit ma elkészíthetek és holnap este fogyasztható?
Köszi, így utólag is.
Ezt én is megtettem, csak nem volt teljesen tiszta, hogy mennyit kell állnia a kész italnak. A legtöbbnél 2 hetet írnak.
Így gondoltam, hogy tapasztalat alapján valaki tud gyorsan elkészülő receptet is.
Ezesetben elnézést kérek!
Az én tapasztalatom viszont az, hogy, a fözött likört hagyd szobahömérsékleten a fözöedényben kihülni - utána finom szürön (és tölcséren) át töltsed üvegbe; tedd a hütögépbe.
Ha másnap még mindíg beragadna, vagy habos lenne a teteje, akkor már hidegen szürjed át ismét.
Szóval nem igazán kell hetekig várni, bárhogy készíted is.
Ahol azt írja a recept, hogy várni kell vele, az csak az összeérési idö miatt van.
A töltöttkáposzta is jó, ha kicsit áll - és másnap finomabb, de ennek ellenére frissen is ehetö.. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!