Hogyan mézesítsem be a pálinkát? Lennt bővebben
Figyelt kérdés
tudom h mézzel kell főzni,de akkor nem megy ki belőle a szesz tartalom?2010. dec. 28. 13:30
1/9 anonim válasza:
Dehogy kell főzni, a mézet kell felmelegíteni, hogy folyós legyen, palackba önteni és rá a pálinka.
2/9 anonim válasza:
Tegyél bele aszalt szilvát.Attól is finom lesz.
3/9 anonim válasza:
Ha a páleszt főzöd, úgy berúgsz, hogy legalább 2 napig nem józanodsz ki. Járt már így pár ember...
4/9 doboszoli válasza:
Mikróban kézmelegre melegített akácmézet használj, tetszőleges mennyiségben. Mondjuk átlagos pálinkához,(50fokos), 5:1 aránnyal nem tévedsz nagyot, term. a 4:2 sem szentségtörés.
Más méz is jó, de attól nem marad tükrös, átlátszó a mézes.
5/9 doboszoli válasza:
Ja, és csak simán rázd össze.
7/9 doboszoli válasza:
Azonnal is fogyasztható, de mint minden pálinkánál az érlelés csak javít rajta.
8/9 anonim válasza:
fél liter pálinkát is bekeverhetek? m1?
9/9 doboszoli válasza:
Kb. egy deci méz, és hajrá! Nem kell dekázni, nem lőnek ezzel nyulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!