Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meg akarom viccelni a barátom....

Meg akarom viccelni a barátom. Mit tegyek az italába?

Figyelt kérdés

Sziasztok..!

Páromnak nemsokára névnapja lesz, ma azzal viccelődött, hogy eléggé be fog piálni.. (persze nem értette komolyan, mert tudja, hogy haragudnék rá..) Egy üveg Bort viszek neki ajándékba, a hülyülése miatt.. Azt szeretném kérdezni, hogy mit kellene az italába tennem, hogy hasnemést kapjon.., vagy legalábbis kellemetlen érzése legyen, miután belekóstol a borba.. Köszönöm a válaszokat.. :)

2010. dec. 24. 18:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
szerintem ez rosszul sülne ki.gondolj bele ha ő csinálná ezt veled.ebből még veszekedés lehet.de mivel barátod nem ellenséged nem hiszem hogy ennyire ki kéne vele bni.főleg névnapján...
2010. dec. 24. 22:19
 22/32 Phoney ***** válasza:
89%
áháháháhhá hát ez k**** vicces, szerintem rögtön mosószert tölts bele, ha már ovis humor akkor ne adjuk ennél alább... :P
2010. dec. 25. 04:32
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Bármit beletehetsz, ha azt is ilyen poénra veszed, ha ő rakja majd ugyanazt a szülinapi tortádba.

Az embernek nem azért van barátnője, hogy rosszat tegyen vele, vagy ne merje elengedni magát egy üveg bor erejéig, vagy annyi bizalma legyen felé, mint a legutolsó tróger kocsmáros iránt, aki kitudja milyen sz@rt kever a piájába... poénból.

Azza ott vannak az ellenségek!

2010. dec. 25. 07:36
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Miért haragudnál rá, ha berúgna a névnapján? Ha a barátod alkoholista, és rendszeresen betegre issza magát, akkor orvosi segítségre van szüksége. Már nagyon jó megoldások vannak erre.

Ha nem alkoholista, akkor neked van szükséged orvosi kezelésre. Erre is vannak profi pszihológusok.

2010. dec. 25. 07:41
 25/32 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de hány évesek vagytok? Egy bizonyos kor után illik kinőni az ilyen éretlen gondolkodásmódot. Még hogy belefér? Mi fér bele és mibe? Semmilyen emberi kapcsolatba sem fér bele, hogy a másikat lebetegítjük, ez egyáltalán nem vicces, ne lepődj meg, ha egyszer valaki jól felpofoz egy ilyen ostoba kis ötletedért.

Akkor inkább vegyél neki egy üveg alkoholmentes pezsgőt és cseréld ki a címkéjét egy alkoholosra. Meg fog lepődni, hogy milyen jól bírja az alkoholt :=). Kb. ennyit tudok ebben a témakörben poénnak felfogni, ezzel nem ártasz senkinek.

2010. dec. 25. 08:53
 26/32 anonim ***** válasza:
Azt mondta, hogy nem fog berúgni, csak viccelődött. Tehát valószínűleg csak egy 1-2 pohárral inna. Akkor meg miért kell megszívatni? Mert a hashajtó az nem vicc, hanem szívatás. :(
2010. dec. 25. 12:33
 27/32 anonim ***** válasza:
hát én sem irigylem a barátodat ,remélem ő is ilyen vicces mint te és mondjuk beleszarik a kajádba ,biztos díjaznád te is ezt a jó poént
2010. dec. 27. 03:32
 28/32 spyke93 ***** válasza:
Vegyél neki valami fehér likőrt,iszogassátok nyugodtan majd amikor kb a felét meg itta süsd el na ugye hogy milyen finom az érlelt bika sperma (tuti kiköpi a piát vagy valami)az a cél hogy elhitesd vele hogy mi az és a végén süsd el hogy csak poén volt :)
2011. jan. 5. 16:55
 29/32 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban apukám borába sót tettem... Pont akkor jöttek vendégek... Vagy tényleg ott van a hashajtó, csak mondjuk annak kell min. 6 óra hogy hasson úgyhogy nem hiszem hogy egyből a borra fog gyanakodni és egy teljes üvegbe ha nem issza meg egyszerre, sokat kéne tenni, hogy érjen is valamit SZERINTEM.
2011. jan. 8. 21:22
 30/32 anonim ***** válasza:
na de sztem ezt inkább felejtsd el.:)
2011. jan. 10. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!