Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meg akarom viccelni a barátom....

Meg akarom viccelni a barátom. Mit tegyek az italába?

Figyelt kérdés

Sziasztok..!

Páromnak nemsokára névnapja lesz, ma azzal viccelődött, hogy eléggé be fog piálni.. (persze nem értette komolyan, mert tudja, hogy haragudnék rá..) Egy üveg Bort viszek neki ajándékba, a hülyülése miatt.. Azt szeretném kérdezni, hogy mit kellene az italába tennem, hogy hasnemést kapjon.., vagy legalábbis kellemetlen érzése legyen, miután belekóstol a borba.. Köszönöm a válaszokat.. :)

2010. dec. 24. 18:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, h be akar rúgni, mondd meg neki, de ez így gyerekes... fizikai fájdalmat okozni neki (hasmenés)... nem túl szeretetreméltó. Akkor inkább vegyél neki alkoholmentes pezsgőt. sokkal viccesebb, mint ha megszívatnád..
2010. dec. 24. 20:26
 12/32 A kérdező kommentje:
Bocsi már hogy utálom még az alkohol "szagát is".. Meghát igen aki megteheti segberakhatja a b.nőjét.. Utána ki is nyalhatja ugyaott a lyuknál.. :D Meg fel is jelentheti.. Mi szeretjük egymást.. És nem tenne ilyet XD Haha, ez nevetséges.. Ez csak kis vicc.. Belefér..
2010. dec. 24. 20:29
 13/32 anonim válasza:
80%

Bnőm velem ilyet csinálni úgy kib*sznám, ha szeretem ha nem hogy nem igaz.

Viccnek is van határa de ez már nem az.

Ha szereted el tudod neki nézni hogy névnapján picit iszogasson!

2010. dec. 24. 20:33
 14/32 anonim ***** válasza:
84%

tudod isten nem ver bottal. Remélem holnap nonstop 24ben a seggeden fogsz hugyozni,te idióta...

És még hogy a nőket nem illik megütni...

2010. dec. 24. 20:37
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél vmi piásüvegbe gyümölcslevet vagy vizet.Egyikőtöknek sem fáj,és szerintem még poénnak is jó lenne. :)
2010. dec. 24. 21:08
 16/32 anonim ***** válasza:
68%
Hát bocs, lehet, hogy ez nálatok még belefér, de elsőre nekem is kb. a seggbe dugás jutott eszembe cserébe egy ilyenért... :S
2010. dec. 24. 21:20
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát én úgy b*sználak pofán, hogy sorban repülnének ki a fogaid, nem érdekelne, hogy nő vagy, van egy határ, aminél már a nő is megérdemli, mert olyat művel. Nem igaz, hogy egy normális kapcsolatban erre szükség van. Ha nem bírod a pia szagát, akkor húzz el a fenébe, addig míg ő jól érzi magát, vagy keress olyan barátot, akik nem iszik. Hülye nők...hihetetlen, az asszonyállat a legnagyobb állat.
2010. dec. 24. 21:27
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

" Ez csak kis vicc.. Belefér"

Kérdező:

1. ez nem fér bele, gyakorlatilag beteggé tennéd a barátod, bazi vicces...

2. ha veled csinálná, de komolyan képzeld el, hogy nem számítasz rá, te mennyire nevetnél?

3. baromi gyerekes és butadolog ez...

4. ha utálod az alkoholt (ami senkit nem érdekel, ez a te dolgod), akkor sem büntetni kell, ha nem alkoholista, akkor karácsonykor hadd igyon már egy kicsit... tényleg állj meg annál a szintnél, hogy vizet teszel a színtelen piák helyébe...

5. remélem, ha megteszed, a te arcodra fos. Én a helyében ugyanis olyan pipa lennék rád, hopgy az ünnepek alkalmával ilyet tettél velem, hogy nagyon megbánnád...

2010. dec. 24. 21:30
 19/32 anonim ***** válasza:

Amúgy hogy akarod belerakni? A dugót nem lehet úgy kivenni, hogy vissza tudd rakni. A csavarmenetes borokat se lehet rendesen visszazárni. Van borász ismerősöd aki utána újracsomagolja?

Vagy már kitöltött borral akarod megajándékozni?

Tegyél bele chilit, az kellemetlen lesz, de nem lesz baja.

Vagy cseréld le szőlőlére, mustra.

2010. dec. 24. 21:46
 20/32 anonim ***** válasza:

szemcseppet... mondjuk szerintem rossz vicc, meg ha olcsó bort veszel azt nem kár tönkretenni, viszont ajándékba minőségi bort illik adni nem valami pancsolt lőrét...

drága bort meg nem barmolunk össze...

meg ugye rosszul is elsülhet a dolog.

2010. dec. 24. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!