Meg akarom viccelni a barátom. Mit tegyek az italába?
Sziasztok..!
Páromnak nemsokára névnapja lesz, ma azzal viccelődött, hogy eléggé be fog piálni.. (persze nem értette komolyan, mert tudja, hogy haragudnék rá..) Egy üveg Bort viszek neki ajándékba, a hülyülése miatt.. Azt szeretném kérdezni, hogy mit kellene az italába tennem, hogy hasnemést kapjon.., vagy legalábbis kellemetlen érzése legyen, miután belekóstol a borba.. Köszönöm a válaszokat.. :)
Bnőm velem ilyet csinálni úgy kib*sznám, ha szeretem ha nem hogy nem igaz.
Viccnek is van határa de ez már nem az.
Ha szereted el tudod neki nézni hogy névnapján picit iszogasson!
tudod isten nem ver bottal. Remélem holnap nonstop 24ben a seggeden fogsz hugyozni,te idióta...
És még hogy a nőket nem illik megütni...
" Ez csak kis vicc.. Belefér"
Kérdező:
1. ez nem fér bele, gyakorlatilag beteggé tennéd a barátod, bazi vicces...
2. ha veled csinálná, de komolyan képzeld el, hogy nem számítasz rá, te mennyire nevetnél?
3. baromi gyerekes és butadolog ez...
4. ha utálod az alkoholt (ami senkit nem érdekel, ez a te dolgod), akkor sem büntetni kell, ha nem alkoholista, akkor karácsonykor hadd igyon már egy kicsit... tényleg állj meg annál a szintnél, hogy vizet teszel a színtelen piák helyébe...
5. remélem, ha megteszed, a te arcodra fos. Én a helyében ugyanis olyan pipa lennék rád, hopgy az ünnepek alkalmával ilyet tettél velem, hogy nagyon megbánnád...
Amúgy hogy akarod belerakni? A dugót nem lehet úgy kivenni, hogy vissza tudd rakni. A csavarmenetes borokat se lehet rendesen visszazárni. Van borász ismerősöd aki utána újracsomagolja?
Vagy már kitöltött borral akarod megajándékozni?
Tegyél bele chilit, az kellemetlen lesz, de nem lesz baja.
Vagy cseréld le szőlőlére, mustra.
szemcseppet... mondjuk szerintem rossz vicc, meg ha olcsó bort veszel azt nem kár tönkretenni, viszont ajándékba minőségi bort illik adni nem valami pancsolt lőrét...
drága bort meg nem barmolunk össze...
meg ugye rosszul is elsülhet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!