Hogyan lehet a keményítöböl cukrot csinálni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 20:52
2/5 Mr. Idegen válasza:
pontosabban amylase kell hozzá
3/5 Phoney válasza:
Szerintem hagy az egészet, ha nem vagy hajlandó rendesen utánaolvasni.
Azért főznek ennyi borzalmat házilag az emberek, mert azt hiszik fél oldalból szeszfőzést lehet tanulni. Sem a gyümölcs, sem a kukorica nem arra született hogy szesz legyen belőle, így hát nem fog saját magától úgy alakulni a végeredmény, hogy se rossz, se mérgező ne legyen.
4/5 anonim válasza:
Savas hidrolízissel pld sósavval főzve. A kukoricacukrot is úgy gyártják hogy kifőzik a keményítőt és savval hidrolizáltatják.Ekkor glükóz keletkezik míg amilázzal szacharóz.
5/5 BeerHunter válasza:
Ajánlom figyelmedbe a sörgyártás folyamatát.
OFF: de igen gyümölcs azért van, hogy pálinka legyen belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!