Melyik ütősebb? A sima vagy a forralt bor?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 16:21
2/6 anonim válasza:
A forralthoz tesznek egy kis vizet is, tehát a sima bor.
3/6 anonim válasza:
A sima. A forralt bornak az alkoholtartalma forralás közben elillan.
4/6 anonim válasza:
Vizet? A forralt borhoz cukrot, meg fűszereket tesznek csak..........
5/6 anonim válasza:
én arra szavaznék, hogy a forralt. egyszer egy bögrétől teljesen becsiccsentettem, pedig 1-2 üveg bor kell ahhoz, hogy berúgjak. én sose forralom, valószínűleg azért. de az utcai árusoktól vett forralt borban alig van alkohol.
6/6 anonim válasza:
Elvileg a sima, mert a forraltborból kimegy a forralás során az alkohol egy része. A szomszédunk szokott csinálni olyan bort, amit nem forral, csak melegít, jól beízesítve. Na attól úgy be lehet rugni, nagyon jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!