Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Házi pálinkát (almás-körtés)...

Házi pálinkát (almás-körtés) hogyan lehetne karácsonyig felturbózni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 19:42
 1/1 doboszoli ***** válasza:

Kár volt összefőzni a kettőt, így most vegyesed van, külön lett volna egy jó körtéd, meg egy kitűnő almád.

Mire akarod turbózni?

Ha ágyasra gondolsz, nem lesz készen addig.

Javaslom az akácmézet, 10-25 térfogatszázalékban, a kívánt "erőnléttől" függően.

Azért akác, mert attól tükrös marad az ital, a többi elmattítja.

2010. nov. 26. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!