Házi pálinkát (almás-körtés) hogyan lehetne karácsonyig felturbózni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 19:42
1/1 doboszoli válasza:
Kár volt összefőzni a kettőt, így most vegyesed van, külön lett volna egy jó körtéd, meg egy kitűnő almád.
Mire akarod turbózni?
Ha ágyasra gondolsz, nem lesz készen addig.
Javaslom az akácmézet, 10-25 térfogatszázalékban, a kívánt "erőnléttől" függően.
Azért akác, mert attól tükrös marad az ital, a többi elmattítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!