Mi lehet ennek a koktélnak a receptje?
Figyelt kérdés
Ittam nyáron egy bárban "Caribbean Sunset" nevű koktélt. rákerestem googleban és volt is rá rengeteg találat, de nem az. Én valami barna színű krémes koktélt keresek. Ha valaki tudja, hogy mi az legyen szíves egy linket vagy egy nevet küldeni!
Sajnos ennél konkrétabb információval nem tudok szolgálni, mert nem értek a koktélokhoz
2010. nov. 24. 21:41
1/2 anonim válasza:
sokféleképp csinálják, még az is lehet, hogy abban a bárban saját keverésű volt.
de kísérletezd ki 2 cent malibuval, 2 cent banánlikőrrel, 2 cent ginnel, 2 cent curacaoval, és fél-fél deci citromlével és narancslével.
valamint grenadinenal, már majdnem barnára lehet színezni.
2/2 anonim válasza:
Én vörösköményt, sárkánygyíkot és kardamagot is teszek bele, répazsírral megbolondítva. De azt már máshogy hívják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!