Étkezési utalványra (melegétel, sodaxho pass a neve) lehet venni alkoholt?
Figyelt kérdés
Házibuliba bevásárolnék, és akkor ezt is felhasználnám rá. Kérdés megengedik-e!
(Természetesen elmúltam 18)
2010. nov. 22. 09:20
11/15 A kérdező kommentje:
hmm mostmrá m9ndegy. gáz h már ilyekpr réduehek vagyin? :D :D
2010. nov. 22. 11:43
12/15 BeerHunter 

válasza:

Tescoban kajajegyre lehett venni bármit, csak legyen benne pékáru vagy konzerv. Múltkor 3 tálca sört és két doboz cigit vettem, mondták kell mellé még valami. Visszamentem egy konzerv barackért, egyből nem volt fennakadás:D
13/15 anonim 

válasza:

Nekem eddig még sehol sem sikerült alkoholt fizetni vele. Azt mindig kiveszik a többi termék közül és külön kp-val kell kifizetni. De kérdezd meg mielőtt vásárolnál, biztos megmondják az üzletben.
14/15 anonim 

válasza:

Szerintem a tescoba is tudsz venni de a lényeg hogy ne csak alkoholt vegyél.A férjem is ilyen utalványt kap és nekünk azt mondták bármit vehetünk,de vagy pékárut vagy konzervet vagy fagyasztott termékeket kell venni még hozzá.
15/15 anonim 

válasza:

Ne hallgass a lúzerekre, kezdők. Én már rúgtam be kajajegyből, nem kevéssé. Egyszer a Lurdy-házban a szupermarketben két haverommal vettünk belőle egy fél liter pálinkát meg három dobozos sört. Csak egy zsemlét kellett venni, ami pékáru. Utána beültünk a moziba a piával. Sokkal jobb volt így a film. De amúgy sok közért van, ahol lehet venni. Én Újpesten tudok egy non stop közértet, ott vehetsz belőle piát. Az Árpád úton van. Cigit nem adnak, de piát dögivel :))Meg az Il Trenoban is elfogadják. Ha nem találsz sehol, próbáld beváltani valahol 5-10 százalékért pénzre, még úgy is jól jársz. hát ennyit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!