Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Étkezési utalványra (melegétel...

Étkezési utalványra (melegétel, sodaxho pass a neve) lehet venni alkoholt?

Figyelt kérdés

Házibuliba bevásárolnék, és akkor ezt is felhasználnám rá. Kérdés megengedik-e!

(Természetesen elmúltam 18)

2010. nov. 22. 09:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hmm mostmrá m9ndegy. gáz h már ilyekpr réduehek vagyin? :D :D
2010. nov. 22. 11:43
 12/15 BeerHunter ***** válasza:
Tescoban kajajegyre lehett venni bármit, csak legyen benne pékáru vagy konzerv. Múltkor 3 tálca sört és két doboz cigit vettem, mondták kell mellé még valami. Visszamentem egy konzerv barackért, egyből nem volt fennakadás:D
2010. nov. 22. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem eddig még sehol sem sikerült alkoholt fizetni vele. Azt mindig kiveszik a többi termék közül és külön kp-val kell kifizetni. De kérdezd meg mielőtt vásárolnál, biztos megmondják az üzletben.
2010. nov. 22. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a tescoba is tudsz venni de a lényeg hogy ne csak alkoholt vegyél.A férjem is ilyen utalványt kap és nekünk azt mondták bármit vehetünk,de vagy pékárut vagy konzervet vagy fagyasztott termékeket kell venni még hozzá.
2010. nov. 22. 14:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a lúzerekre, kezdők. Én már rúgtam be kajajegyből, nem kevéssé. Egyszer a Lurdy-házban a szupermarketben két haverommal vettünk belőle egy fél liter pálinkát meg három dobozos sört. Csak egy zsemlét kellett venni, ami pékáru. Utána beültünk a moziba a piával. Sokkal jobb volt így a film. De amúgy sok közért van, ahol lehet venni. Én Újpesten tudok egy non stop közértet, ott vehetsz belőle piát. Az Árpád úton van. Cigit nem adnak, de piát dögivel :))Meg az Il Trenoban is elfogadják. Ha nem találsz sehol, próbáld beváltani valahol 5-10 százalékért pénzre, még úgy is jól jársz. hát ennyit tudtam segíteni.
2010. dec. 4. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!