Étkezési utalványra (melegétel, sodaxho pass a neve) lehet venni alkoholt?
Figyelt kérdés
Házibuliba bevásárolnék, és akkor ezt is felhasználnám rá. Kérdés megengedik-e!
(Természetesen elmúltam 18)
2010. nov. 22. 09:20
1/15 anonim válasza:
tuti, hogy nem lehet. max elmész egy étterembe ott kérsz valami alkoholt de csak helyben fogyasztásra
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor hogy lehet, hogy cigit meg persze kiadnak rá? Láttam, hogy egy pasi azzal fizette a cigit tegnap, szterintük az nem olyan káros mint az alkohol?
2010. nov. 22. 09:36
3/15 anonim válasza:
Bolt függő, nálunk az egyik CBA-ban alkoholt is, cigit is vehetsz belőle. Kérdezd meg ott ahol levásárolnád. De persze azért nem árt egy kis kaját is venni,h ne kössenek bele. De majd elmondják ott.
De törvényesen nem lehetne...
4/15 anonim válasza:
Bolttól függ. Tescoban annyi a kikötés, hogy vásároljunk valami helyben sütött terméket is, meleltte bármi lehet. Konkrétan alkoholt nem vettünk még így, de ha a cigit, mosószert, lábtörlőt kiadják így, akkor az alkohollal sem lehet gond.
5/15 anonim válasza:
Van ahol semmi kikötés nincs, van ahol annyi, hogy vegyél élelmiszert.
6/15 anonim válasza:
Szerintem még bagót se kéne rá kiadni, mert nem élvezeti cikk-jegy, hanem kajajegy.
7/15 anonim válasza:
Benne van a nevében étkezési utalvány ....Ez elég tág ....valaki a folyékony kenyeret szereti..:)
8/15 anonim válasza:
Én nemrég a CBA-ba vásároltam, élelmiszert, meg 1 üveg pezsgőt. Utalvánnyal fizettem, végülis elfogadta a pénztáros, de megjegyezte, hogy amúgy a pezsgőt nem adhatná oda.
9/15 anonim válasza:
Igen, nálunk a Tescoban lehet. A lényeg, hogy vásárolj mellé valami élelmiszert, pl. húst.
10/15 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy bizonyos helyeken megengedik. De jogilag nem szabályos, ez biztos! Én nagybevásárláskor vettem egy üveg rumot (csak süteménybe használjuk), ezért nem fizethettem étkezési utalvánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!