Milyen alkoholt ittál először és hány évesen?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 19:03
11/19 anonim válasza:
21/F és még semmit se! Viszont ittam 5 évesen mosószert. Na erre rakjál gombot:D Mondjuk azt hittem, hogy finom tea:D És jól meghúztam.
13/19 anonim válasza:
2-3 évesen pálinka, meghúztam mint az állat :D
Tudatosan 10 évesen, vörösbort.
14/19 anonim válasza:
szerintem sört :D apa nagy sörös volt. nem emlékszem mikor. :D először olyan 12évesen rugtam be, leitattak a rokonok (!) :D szédültem, arra emlékszem :D
15/19 anonim válasza:
Én három éves voltam amikor bort ittam. :)
16/19 Vox válasza:
Hat évesen apám sörének habja, amúgy 14 évesen két doboz sör
17/19 anonim válasza:
7 évesen sört, mert azt hittem, h almalé, de kiköptem azt az egy kortyot is, amit sikerült majdnem inni :)
családi "bulikon" otthon 1 korty bort kóstolóba 13 éves koromtól.
amire pedig tényleg vonatkozott a kérdés szerintem, 15 évesen 2 deci vodka. gólyabál után/közben.
18/19 anonim válasza:
Martini 15 évesen. Szerencsére korán felhagytam ezzel, és áttértem más alkoholneműekre.
18/L
19/19 anonim válasza:
2-2.5 évesen sör talán. De nekem midnig adnak itthon, és nem iszok, legalábbis nem vagyok alkoholista, beérem azzal amit kapok, 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!