Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Napi 2 liter bort iszok,de...

Napi 2 liter bort iszok,de ritkán akár 3,4 litert is. Meg napi egy doboz cigi. Mik az esélyeim ?

Figyelt kérdés
Közélkoru férfi vagyok és ezt csak pár éve csinálom. El lehet élni így sokáig ? A napi 2,3 litert 5-6 óra alatt iszom meg.
ma 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én vagy 1 évet ittam hol gyakrabban, hol napi szinten vodkát. Volt olyan hogy egymás napok után is. Végül már fél liter elfogyott egy nap. A hét legtöbb napján. K.sok pént is elvitt. De szerncsére a környezetem nem tudott róla.

Aztán hagytam az egészet, mert megdöbbentem magamtól. Ugyanis tök kevés alkoholt fogyaztottam az előtte lévő évtizedekben. Undorodni kezdetem magamtól. Vagyis inkább csalódtam.

Mondjuk a folyamatos ivászat alatt szerencsére (fizikai) függőség nem alakult ki nálam. Gondolom ez is emberfüggő. Úgyhogy talán én megúsztam.

De szerintem Te is dobd al a fenébe a piát. Attól nem lesz jobb az élet. Csak szarabb.

ma 19:15
 12/15 anonim ***** válasza:
fater csinálta ezt, napi 2 liter csucsu, 1-1,5 doboz cigi. mellette pálinka, volt, hogy délelőtt galyrészeg volt. 63 évesen elbúcsúztunk tőle.
ma 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Átlagosan 10-15 évig, de egyre romló mentális és fizikai egészség mellett.

Persze van aki tovább húzza, ez is nagyon genetika függő. De az biztos hogy rövidebb ideig, és egyre rosszabb állapotban fogsz élni, ahhoz képest mintha nem innál.

De gondolom ezeket tudtad, ezzel azért mindenki tusztában van.

ma 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyébként a szomorú az, hogy amiket itt írnak 60 év meg ilyenek, hát egy full egészséges életet élő, sportoló, nem alkoholizáló-cigiző, kajára odafigyelő férfi is max 60-65 évet él.

Ennek oka pedig legtöbbször a munka! De nemegyszer a feleség is benne van a dologban.

Lényeg ami lényeg: lehet megéri minden nap berúgni, ha ígyse-úgyse éri meg a férfiember a nyugdíjas kort!

Nőkkel más a helyzet, azok ha jól tartják magukat, akár 90 évig is elélnek.

ma 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:

14

"hát egy full egészséges életet élő, sportoló, nem alkoholizáló-cigiző, kajára odafigyelő férfi is max 60-65 évet él."

Ennek a megállapításnak ellentmond az a tény,hogy jó néhány férfiember megéli a 70,80 vagy akár még a 90 évet is.Én is ismerek 70 év fölötti emberkéket.

ma 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!