Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Dugóhúzót hol, milyet érdemes...

Dugóhúzót hol, milyet érdemes venni?

Figyelt kérdés
Láttam ezer ft-os kétkarosat. Az gyenge minőségű lehet?

jan. 15. 21:11
 1/7 Mad Max2 ***** válasza:
100%

Az attól is függ milyen gyakran akarod használni

Ha havonta 1-2 dugót akarsz kihúzni akkor elég egy olcsó verzió is.(egy sima acélspirál aminek van egy fogója, kb 1000 forint)

Aztán vannak ezek a oldalra két szárnyas cuccok, azokból is van hulladék, meg van nagyon drága is.

Meg van az amit a pincérek hazsnáltak(használnak) aza legjobb, legtartósabb, de annaka használatát picit gyakorli kell

jan. 15. 21:35
 2/7 anonim válasza:
100%
Haztartasi bolt, kinai, praktiker, stb... Folosleges boros szakboltba menni gyatyad rafizetni
jan. 15. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
9 évet pincérkedtem vele: [link]
jan. 15. 23:52
 4/7 Phoney ***** válasza:
100%
Ha kényelmeset akarsz hétköznapi használatra, akkor bármely olyan "szárnyas" dugóhúzót, ami teljesen fém, vagy legalábbis a fogaskerekei nem műanyagok. Én még IKEÁ-ban vettem 15 éve olcsón, tökéletes.
jan. 16. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen a kétkaros szememben elég gagyi.

4-5 ezer forintért jót kapni de lassan nem is kell mert szinte minden borászat kupakkal palackoz.

jan. 16. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
én már ott tartok, hogy semmi értelme. egyszerűen nem veszek dugós bort.
jan. 18. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyat érdemes venni amit be tudsz támasztani és van rajta egy kis kihajtható penge amivel meg tudod metszeni az üveg nyakát hogy szabaddá tudd tenni a dugót.
jan. 20. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!