Tátra teát hűtve érdemes fogyasztani?
Figyelt kérdés
okt. 27. 22:51
2/7 anonim válasza:
Nálunk a szekrény tetején van, ha nagy ritkán isszuk, akkor szobahőmérsékleten, teljesen iható úgy is, szerintem jól kijön úgy az aromája.
Egy vodkát pl. már sokkal kevésbé tudok elképzelni hűtetlenül, de még egy páleszt is, pedig azt elvileg nem hűtve jó fogyasztani.
3/7 anonim válasza:
Szerintem hűtőhidegen. Hiába mondják pl. a pálinkákra is, hogy szobahőmérsékleten jön ki az aromájuk, szerintem úgy nem jók.
5/7 anonim válasza:
Hűtve a rossz minőségű töményeket szokás inni, hogy ne érezd a (rossz) izét.
6/7 anonim válasza:
4. Ja, az 52% az határozottan likkör! :-)
7/7 anonim válasza:
Ittam már hűtve is, meg szobahőmérsékleten is ilyet, többféle erősségben is, de úgy rémlik, hogy mindenhogyan ízlettek. Hidegen talán az erejük érezhető kevésbé, így óvatosabban kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!