1 üveg pezsgőtől be lehet rúgni? Soknak számít?
Figyelt kérdés
jan. 1. 10:26
2/7 anonim válasza:
Be bizony, ha túl gyorsan iszod. Egy jó vacsora közben, után, jó hangulatú társaságban szilveszterkor itatja magát. 🙂
Tehát vigyázni kell, mert borból készül.
Már, ha nem gagyi, mint a BB lett.
Szóval: csak minőséget és módjával!
4/7 anonim válasza:
Éhgyomorra simán. Ha máskor nem szoktál soha inni, akkor is. Nyilván a tolerancia kicsiben is működik, aki szokott inni rendszeresen (de kulturáltan, mértékkel teszi azt), (van, aki már ezt is alkoholistának nevezi), annak egy pohár pezsgő meg se kottyan. A kérdés az, hogy itt megállsz-e.
5/7 anonim válasza:
Simán be lehet.
Ha ritkán iszol alkoholt.
6/7 anonim válasza:
Kb. annyit ittam én is, szinte semmit nem éreztem, pedig ritkán iszom, de mindenkinek más az a mérték, amitől berúgik.
7/7 anonim válasza:
én berugtam tőle, pedig én minden nap iszok majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!