Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi történt a 60 fokos szüretle...

Mi történt a 60 fokos szüretlen Szent Hubertusszal?

Figyelt kérdés

dec. 17. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Nem szűrték meg?

Vagy mi a kérdés lényege?

dec. 18. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Eltűnt a boltokból, már vagy fél éve nem láttam. Megszűnt a gyártása?
dec. 18. 18:06
 3/4 Phoney ***** válasza:

A Zwack honlapjáról már eltűnt, szóval megszűnhetett.

Engem az lepett meg, hogy létezett egyáltalán, mivel ha "szűretlen" (azaz a gyártástechnológia miatt lett volna mit szűrni rajta), akkor ez igazából egy "prémium" Hubertus volt. (A palackja legalábbis láthatóan ezt tükrözi, az árára sajnos már nem emlékszem; de rémlik, hogy kóstoltam, és egész jó is volt.) Az nem volna meglepő, ha azért bukott meg, mert egy Hubertust ma már nem sikerült minőségi italként pozicionálni.

dec. 18. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
A "szűretlen" az attól prémium, hogy 1-2 fázist kihagynak a gyártás végén és még drágábban is adják. :D
dec. 24. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!