Lehet fogyasztani 54 fokos házi pálinkát?
Figyelt kérdés
Kellene hígítani?2023. jan. 13. 10:38
1/11 anonim válasza:
Jó lenne hígítani akár 48 fokig.
Amit érzel először az alkohol lesz.
Alacsonyabb fokon érezni igazán a gyümölcs ízét és ráadásul több pálinkát is lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Akkor azt a kb 7 decit mennyi vízzel kellene hígítani?
2023. jan. 13. 10:52
3/11 anonim válasza:
80 fokos Stroh rumot, Abszintot, és Rasputin vodkát is lehet.
olyanok kb mintha tüzet innál :)
Az 54 fokos házipálinka teljesen rendben van, feltéve ha valaki szereti a pálinkát.
4/11 anonim válasza:
El ne rontsd vízzel, inkább küldj nekem kóstolót! :)
5/11 anonim válasza:
Hogyne lehetne. 3-asnak igaza van. Van 60 fokos pálinka is.
Nem hígítani kell, hanem inni rá valamit kísérőnek :)
6/11 A kérdező kommentje:
😄😄
2023. jan. 13. 11:02
8/11 anonim válasza:
Valaminek jól áll az 54 fok. A pálinka zamatát csak akkor tudja elnyomni, ha az hagyja magát. Pálinkában én se vagyok nagy szakértő, inkább bor, de ha megkóstolom, érzem, hogy lehetne erősebb, vagy gyengébb, szóval adott főzéstől függ szerintem.
9/11 anonim válasza:
Az 54 foktól nem lesz bajod.
Erős, az tény.
Szerintem már sok is, inkább a 48.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!