Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol tudok venni minőségi...

Hol tudok venni minőségi vörös de ütős bort? Szeretem az édes ízeket,és ha nem kell sokat innom,hogy szédelegjek tőle.

Figyelt kérdés

Félédes vörös bort ittam eddig a spárban vettem.

De most minőségit szeretnék. Nem szoktam inni.

dec. 13. 22:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha alkoholt iszom hamar hányingerem lesz. Szóval jó lenne ha olyan bort ajánlana valaki ami érzékeny gyomrúaknak is bejöhet.
dec. 13. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
Kannásat ajánlom, kiszerelése miatt a leggazdaságosabb és tele van szőlővel, pont neked való
dec. 13. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
14,5% alkoholtartalmú vörösbort vettem és ittam már.Az elég ütős szerintem.De az száraz volt.Olyant veszel aztán mézet vagy cukrot keversz bele.És kész az édes erős vörösborod.
dec. 14. 03:59
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Letezik ketto, sajat mustjaval edesitett, minosegi magyar vorosbor:

Red Fountain

Tréfli

Mindketto elerheto aru, ajandek minosegu, de nem sznob ital.

Harmadik megoldaskent a forralt bort ajanlom, esetedben 1 resz altalad valasztott borbol es 2,25-2,5 liter vizbol. Ehhez vsz 3-4 kanal cukor eleg, plusz gyumolcslevek es a fuszerek.

dec. 14. 05:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sandeman portoi bor, penztarcadtol fuggoen kaphatsz 4 ezrest, 10 ezrest, 20-60 ezreset is belole.
dec. 14. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Alkohol tartalma a boroknak nagyjából 12%.Nyilván aki nem iszik annak ütős.

Nagyker én talán olcsóbb Varga Merlot olcsóbb vagy Thümmerer trefli cuvée picit drágább

dec. 14. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Sandeman Porto Tawny 19,5 % os

Ezt fogom megkóstolni 🙂

dec. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!