Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik sörözés a károsabb?

Melyik sörözés a károsabb?

Figyelt kérdés

dec. 9. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Naponta fel liter, bulin 2 liter? Ezek rookie szamok, fel sem merul a karos hatas... 😏

(Nyilvan van igy is karos hatas, de te azert iszod, mert szereted, es ezen nagyon nem alkesz mennyisegek, en nem aggodnek.)

dec. 14. 09:31
 12/16 Csomorkány ***** válasza:
39%

Azért a 2 liter nálam egyértelmű berúgás, bár kérdés, milyen hosszú a buli és hogyan oszlik el. Szerintem berúgni káros. Nem tesz jót a társadalmi kapcsolataidnak, miközben rövid távon olyan visszajelzéseket kapsz, hogy mégis, és így kell ezt csinálni. Ez meg az alkoholizmus irányába mutat, bár nem mondtam, hogy néhány berúgástól bárki alkoholista lesz, én sem lettem az. De szerencse kérdése.

A napi ivás az tendencia kérdése. Ha nyári melegben akár minden nap fölhajtasz egy-egy sört meló után, most télen meg simán elfelejted, az OK. Ha az 1-1 sör lassan 2-2 sörré alakul, és nem csak a nyári melegben, akkor megintcsak gond van.

Esetleg strigulázd hosszú távon! Ha azt látod, hogy tavaly lényegesen kevesebb strigula született, mint idén, akkor vészcsengő!

dec. 16. 08:11
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

#2 Árpa, nem kukorica. Bemehetsz látogatáskor megnézni.

A Kőbányai a magyar sörpiac egyik legismertebb márkája, az ország egyik legjobban fogyó söre. Neve valóságos legenda, hiszen minden magyar sörfogyasztó ismeri.

A Kőbányai világos sört tiszta, enyhe komló- és maláta illat jellemzi. Íze lágy, könnyed, enyhén kesernyés, kellemesen szénsavas. Kvalitásait a hazai sörivók mellett a brüsszeli székhelyű, híres sörminősítő verseny, a Monde Selection zsűrije is többször elismerte, és aranyéremmel jutalmazta.

Kérdező: Napi 1 sörtől semmi bajod sem lesz.

dec. 16. 11:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én télen szinte több sört iszok, mint nyáron. Ennek pedig az az egyszerű oka, hogy nyáron napközben iszok elég vizet (az asztalomon is kint van az üveg, meg hát kívánom is a nagy melegben), de télen akár egész nap elvagyok két kávén, meg egy teán. Estére viszont rendesen megszomjazom, és olyankor meg jól esik a sör szénsavassága is. Így szinte megvan a napi egy sör, nyáron meg simán elvagyok nélküle.
dec. 16. 11:53
 15/16 anonim ***** válasza:
#13 ezt majd mondd el annak is, aki a cimkét szövegezi a kőbaltásra!
dec. 16. 17:29
 16/16 Phoney ***** válasza:
100%

ma 11:18

Tényleg, monde selection? Ahol az összes benevezett termék 89%-a kap érmet, ebből 50% fölötti az arany? Tudod van jó sok ilyen "te talicskázod a nevezési díjat, mi meg nyomjuk az éremesőt" típusú, "versenynek" eufemizált marketingrendezvény az italszakmában, de a monde az egyik leggázabb az összes között. Oda kb. azt viszik, amire máshol nem adnának érmet, mert hát nincs mire...

Nem kell bemenni semmit ellenőrizni a gyárba! Ha más nem is, a Kőbányai legális, ellznőrzött termék, szóval ha az összetevők szerint

"Összetevők

Víz, Árpamaláta, Kukoricagríz, Komló és komlókivonat"

akkor bizony az úgy is van...

dec. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!