Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sörözés előtt miért ajánlott...

Sörözés előtt miért ajánlott a csoki?

Figyelt kérdés
A belga népek állítólag így csinálják, de nem tudom, hogy nem lesz e bajom.

nov. 1. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Bajod biztosan nem lesz, talán a csokoládé magas zsírtartalma (kakaóvaj) könnyebben felszívja az alkoholt...
nov. 1. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Áh..Inkább zsíros kenyér savanyú uborkával...
nov. 1. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ennek legfeljebb bizonyos erős és tartalmas sörök pl dubbel, tripel és hasonló sörök esetén látom bármi értelmét.

Bornál se a rizling fröccs mellé esznek sajtot vagy mást, hanem testes vörös borok mellé.

nov. 1. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
15%
Én fél-egy nappal előtte ajánlanék egy közepes gerezdnek megfelelő nyers fokhagymát rá-/beletörve valamire/-be, aminek jól áll. Annyival visszafogottabb a másnap, hogy kisebb csoda. Természetesen vizet kell bevinned, éhgyomor helyett inkább rostokban, vitaminokban és elektrolitokban gazdag kaja legyen minimum előtte, de inkább közben is, és a vége felé lassíts, ne szaladjon túl, ahogy érkezik az egy órával azelőttire a féllel azelőtti... De ugyanez fokhagyma nélkül eléggé meh, legalábbis nekem nagyon más minőség egy laza másnap úgy.
tegnapelőtt 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!