Milyen alkoholos italt ajánlottok valakinek, aki nem ivott még?
Figyelt kérdés
Pl rum, whiskey, vodka. Melyiket ajánljátok kezdőknek?2021. aug. 14. 21:43
4/21 anonim válasza:
Vodka. De hígítsd fel. Narancslé jó lesz. És mértékkel. (Mármint a vodkát)
7/21 A kérdező kommentje:
Jó, azért a nem ivást úgy értettem, hogy nem ittam még sokat. Azért életemben 3 sört és pár pohár pezsgőt is ittam már :D
2021. aug. 14. 22:24
8/21 A kérdező kommentje:
Ja, és a sörnek és a pezsgőnek is szar íze van.
2021. aug. 14. 22:25
9/21 anonim válasza:
Ízesített sört vagy félédes/édes bort. A pezsgő tényleg marni tudja az ember torkát, nem a legjobb ital, a sima sörnek meg a keserű íze riasztja el az alkalmi fogyasztót. A tömények közül a sima vodkát nem javaslom ízesítés nélkül, mert az csak víz és alkohol, valamint a pálinkának is elég erős íze van. A többi töménnyel bátran kísérletezhetsz.
10/21 anonim válasza:
Pezsgőről annyit, hogy pezsgő és pezsgő között ég és föld a különbség! (gondolom ugyanez a helyzet a sörrel is, meg általában minden más itallal is: van a minőség meg a kommersz)
De hogy pont a sörön és pezsgőn akadtál ki?! Nem is mondjuk a sütőrumon vagy sósborszeszen? :D
Igyál, ami jól esik! A 2-3. rövid után - szerintem - már úgyis mindegy lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!