Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A konyakot és brandy-t milyen...

A konyakot és brandy-t milyen más szeszesitallal szoktátok együtt fogyasztani?

Figyelt kérdés
A leglogikusabb nyilván a bor, mivelhogy ezek borpárlatok. De például mennyire passzolna indítónak sör vagy cider elé? Ti mivel fogyasztjátok?

dec. 7. 11:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Értelmes ember ezeket nem rontja el semmivel.
dec. 7. 11:16
 2/14 Mad Max2 ***** válasza:
72%

konyakot már rég nem ittam(nem tellik rá) a brandy meg ugyanaz de azt se iszom gyakran, amugy kaja után szokták a konyakot betolni

Aki keveria piákat az nem tud inni!

dec. 7. 11:39
 3/14 A kérdező kommentje:
1: Hogyhogy elrontja? Nem arról szól a kérdésem, hogy egymásba keverni (önteni) a kettőt. Hanem hogy utána ki mit iszik?🙂
dec. 7. 11:39
 4/14 A kérdező kommentje:

2: Én nemrég vettem olyan konyakot, amire az volt ráírva, hogy aperitifként érdemes fogyasztani.

Azért lássuk be, az nem túl praktikus és egészséges, ha valaki egy esti ivászat alatt végig csak töményet fogyaszt, kísérő nélkül.

dec. 7. 11:42
 5/14 Mad Max2 ***** válasza:
51%

Azt iszom mellé amit szeretsz

ennyi

dec. 7. 11:45
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
Magyar vagy nem!!?? Tök mindegy mit iszol, utána lehajtasz vagy 2 pálinkát oszt jól leszel.
dec. 7. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A jó rövidital után nem kívánok semmit. Ha mégis muszáj valamivel lekísérni mert úgy érzem, hogy kell (nem feltétlenül azért, mert rossz minőségű, csak egyszerűen nem ízlik) akkor sör, ha van. Ha nincs akkor bármilyen szénsavas, édes üdítő.
dec. 7. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Én sörözök mellé
dec. 7. 16:38
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

A brandyhez nekem megy a sör.

A konyak az magában.

dec. 7. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Aperitif annyit tesz, étvágygerjesztő. Étkezés előtt szokták inni.

Aki alkesz, annak teljesen mindegy. aki ínyenc, egy sokfogásos vacsorát végig ehet, és mindegyikhez másféle alkoholos italt fogyasztva, sőt azzal is zárhatja. De az össz mennyiség sem jelentős.

Az italokat a fogásokhoz kell hangolni, nem attól függ, mi volt előtte.

tegnap 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!