A vodka és orange mix cappy milyen együtt?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 19:32
1/7 anonim válasza:
Ha ez normális narancslé, akkor szerintem okés. Nem ismerem az orange mix cappyt, de vannak olyan italok, amik nagyon műanyagízűek. De ha te szereted, akkor vodkával is jó. A vodka eléggé neutrális ízben, szóval annyi a különbség, hogy erősebb lesz.
2/7 anonim válasza:
Jó. De javaslom, hogy kóstold meg a Cappy 100% almalevével is, meg fogsz lepődni, milyen jó ;)
3/7 anonim válasza:
Vodka egy jo koktel alap ... barmivel keverheted, nagyon nem nyulsz melle hiszen egy jellegtelen szesz.
4/7 anonim válasza:
Nekem a Cappys eperlével a legjobb.
5/7 anonim válasza:
Cappy Ice Fruit Orange Mix:
Víz, Gyümölcslevek (sűrítményből): alma (8,5%), narancs (2,5%) és lime (1%), Fruktóz-glükózszörp,.... kaktusz aromával, ....Édesítőszer: szteviol glikozidok, Gyümölcstartalom min. 12%.
Ha szereted akkor vodkával is jó lesz, kezdésnek 1:8 arányba ajánlom a vodkát. Az én ízlésemnek viszont valami egyszerűbb narancslé jobban megfelel.
6/7 anonim válasza:
Vodkát még nem ittam vele, de székelyföldön beszerzett szilvapálinkát igen, és egész jó vele.
7/7 anonim válasza:
A vodkának (már annak amiből általában vodka-narancs/fanta/egyéb gyümölcslé készül) elég jellegtelen íze van. Főleg ha normális arányban kevered, legalább 1-2 deci üdítőhöz egy feles és nem 2/3 vodka 1/3 narancs. Úgyhogy nagyjából bármilyen gyümölcsléhez, cukros üdítőhöz hozzákeverheted amit amúgy szeretsz, teljesen ihatatlan nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!