Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Heti 2 berugas az sok?

Heti 2 berugas az sok?

Figyelt kérdés
Csütörtök és vasárnap között szoktam

nov. 21. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Rengeteg
nov. 22. 21:09
 12/16 anonim válasza:
100%
kevés
nov. 23. 07:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld lecsökkenteni egyre.
nov. 25. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem 3-4, de már a 2 úgyanez a "célegyenes" volt a lejtőmön. Nem gondolnám, hogy neked könnyebb leállni, mint nekem lenne, meg azt se, hogy egyszerű lenne addig eljutni fejben, hogy az adott napon kihagyd a megvásárlását is, és mondjuk keress helyette valamit, ami számodra tud annyi időt vinni, hogy nem duzzogsz annyit rajta, hogy neki is indulj mégis venni párat. Néhány fellángolásomból tudom, hogy nagyon céltudatos és kitartó önkondícionálással (ez ilyen belső "propaganda", csak ugye világos tényekből) nagyon szép részeredményeket lehet elérni, de pl nekem eddig eléggé könnyen sikerült "visszazökkenni" az ivós kerékvágásba, tehát vagy még eggyel komolyabban kellene, vagy kell még valami más is. Most épp az idegtépő dolgokkal próbálok leszámolni a hétköznapokban, na ez már azért melós, főleg amikor szembesül vele az ember, hogy gombócból is sok, de azért cipelni kell. Ha újrakezdeném (mármint az abbahagyást), akkor itt kezdeném.

Az meg ugye evidencia, hogy nem állsz le, keresed a módját, nálad sokkal elveszettebbeknek is sikerül időnként, veszteni nem, csak nyerni lehet vele, tehát miért is kéne passzívba vonulni? A cigiről így szoktam le. Egyszer 2, egyszer fél év szünet után végre megértettem, hogy nem én vagyok ez. A pia fogósabb, de meg fogom találni az egész emberrel átélős gondolatot erre is, csak keresni kell és válogatott módokon továbbgondolni, ami van, meg persze végtelen türelem és soha fel nem adás. Ezek egész hasznos soft skillek úgy egyébként. Utóbb, pia nélkül, elég sokaknak segítettek felépíteni valami szükségtelenül jól tejelőt, és mivel nem volt már kísértés, költhették konstruktívabb dolgokra a hasznukat egyszerű örömkereső patkány élet helyett.

nov. 30. 09:04
 15/16 anonim válasza:
Igen, lereszegedni heti kétszer az sok.
dec. 4. 23:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. Én naponta rúgok be négy hónapja, borzasztó a leszokás, életveszélyes! És nem is lehet hogy orvos nélkül túl lehet élni. Nem viccelek! Hagyd abba, borzasztó rossz. És ne szavazz Orbánra, mert neki köszönhető az mentes pálinka a qva anyját.
dec. 29. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!