Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol vennél szőlő birtokot?

Hol vennél szőlő birtokot?

Figyelt kérdés
Ha megtehetnéd akkor francia vagy olasz országban vennél szőlő birtokot? Indokolt is meg. És milyen bort készítenél milyen fajta szőlőből?

tegnap 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Sehol, nem egy Danielle Steel regényben élek.
tegnap 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Én olyan helyet keresnék, ahol két ország nevét és az összetett szavakat helyesen le tudják írni és a többi. Én a Bakonyban, és ezerjót. Franciaországban, Olaszországban sehol.
tegnap 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Maradnék Magyarországon. Ott is a Tokaji borvidéken, vagy leginkább - zömmel - fehérbort termő vidéken.
tegnap 13:41
 4/8 anonim válasza:
76%

Írd kérlek egybe, szőlőbirtok. :)

Én déli fekvésű domboldalon, ahol korábban felhagyott szőlő volt.

tegnap 14:26
 5/8 anonim válasza:
51%

Olaszország is egybeírva, légyszi. Ha úgy írod, hogy olasz földön, akkor külön, kisbetűvel.

Így viszont: "Francia-, vagy Olaszországban". Kell a kötőjel. Csak segítségképpen, lehet, nem direkt volt, vagy nem tudtad. :)

tegnap 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Olaszországban, mert azt az országot és kultúrát szeretem, a másikat nem. Olyan szőlőt, amire az adott terület alkalmas.
tegnap 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
mindegy melyik Franciaország vagy Olaszország de nem magyarországon .
tegnap 17:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Villányon kóstoltam életem legjobb borait. Biztos, hogy itt vennék birtokot és nem külföldön!
ma 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!