Hol vennél szőlő birtokot?
Figyelt kérdés
Ha megtehetnéd akkor francia vagy olasz országban vennél szőlő birtokot? Indokolt is meg. És milyen bort készítenél milyen fajta szőlőből?tegnap 13:09
1/8 anonim válasza:
Sehol, nem egy Danielle Steel regényben élek.
2/8 anonim válasza:
Én olyan helyet keresnék, ahol két ország nevét és az összetett szavakat helyesen le tudják írni és a többi. Én a Bakonyban, és ezerjót. Franciaországban, Olaszországban sehol.
3/8 anonim válasza:
Maradnék Magyarországon. Ott is a Tokaji borvidéken, vagy leginkább - zömmel - fehérbort termő vidéken.
4/8 anonim válasza:
Írd kérlek egybe, szőlőbirtok. :)
Én déli fekvésű domboldalon, ahol korábban felhagyott szőlő volt.
5/8 anonim válasza:
Olaszország is egybeírva, légyszi. Ha úgy írod, hogy olasz földön, akkor külön, kisbetűvel.
Így viszont: "Francia-, vagy Olaszországban". Kell a kötőjel. Csak segítségképpen, lehet, nem direkt volt, vagy nem tudtad. :)
6/8 anonim válasza:
Olaszországban, mert azt az országot és kultúrát szeretem, a másikat nem. Olyan szőlőt, amire az adott terület alkalmas.
7/8 anonim válasza:
mindegy melyik Franciaország vagy Olaszország de nem magyarországon .
8/8 anonim válasza:
Villányon kóstoltam életem legjobb borait. Biztos, hogy itt vennék birtokot és nem külföldön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!