Chivas whiskey?

Figyelt kérdés
Valaki, aki esetleg ivott már többfélét is a Chivas whiskeykből, nektek melyik ízlett a legjobban? Ajándékba venném havernak, aki szereti, találtam ilyen japán limited kiadásút is, főként ez érdekelne.

tegnap 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Ár/érték arányban a legrosszabb a Chivas, ugye tudod? Annyiért amennyibe kerül, fényévekkel jobbakat is találni, kb 4-5 ezres whiskyk verik minden téren.

Aki szerint a Chivas jó, az megisznak bármit, nem érzik a különbséget.

tegnap 09:55
 2/9 anonim ***** válasza:
32%

1es, ezt olvastad?

"Ajándékba venném havernak, aki szereti."

Olyannak venné, aki szereti...

tegnap 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Igen, olvastam, de úgy értelmeztem hogy a whiskyket szereti, ezért ha már ennyit rászánna, valami minőségibbet is adhatna ami megéri az árát és 100% hogy ízlene neki és legalább egyszer kóstolhatna igazi whiskyt. (Egyből érezné a különbséget, elhiheted)

Apám a saját sz@r legyesborát is szereti, mégis Tokaji Aszút kapott névnapjára, na ez is olyan.

tegnap 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább ezt venném a helyedben.

[link]

De ha nagyon de nagyon ragaszkodsz a Chivashoz, talán ez az egy ami még megfizethető de már iható.

[link]

tegnap 12:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető voltam. A haverom kifejezetten a Chivast szereti. Köszi az eddigi válaszokat!
tegnap 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Ja akkor a legeslegolcsóbb Chivast is megveheted neki, kár a linkelt Chivasra is költeni ha úgyse érzi a különbséget whisky és whisky között.
tegnap 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, de ha valamit szeret, akkor hadd legyen boldog vele.
tegnap 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Chivas Regal, középkategóriás skót whisky, semmi baj vele, én szeretem. Mivel szeretem - úgy mint a haverod -, én örülök, ha ilyet kapok. Valószínűleg a haverod szintén örülne neki.
tegnap 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
38%

"középkategóriás skót whisky"

Messze van az attól, mint Makó Jeruzsálemtől.

tegnap 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!