Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Lidl féle piros Argus sör...

A Lidl féle piros Argus sör tényleg nem visszaváltós?

Figyelt kérdés
Nem találok rajta sehol 50ft-os jelzést.

tegnapelőtt 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg nem.
tegnapelőtt 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Akkor sajnos nem az.
tegnapelőtt 13:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Ma elmegyek megpróbálom visszaváltani, ha nem veszi be, akkor veszek vagy 10 rekesszel vagy az egész raktárkészletet :D
tegnapelőtt 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Ha meg bírod inni...nekem minden alkalommal iszonyú másnaposságot okozott már 2 dobozzal is.
tegnapelőtt 13:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Május 2025 a lejárat, beosztom addig :D
tegnapelőtt 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

#4 Nálam ugyanez volt a Perlenbachernél 4-et ittam meg egy grillezés alatt, nem rúgtam be meg semmi és másnap tiszta szarul voltam tőle.

Egyébként szerintem (legalábbis tapasztalataim szerint) még egy Lidl sajátmárkás sör sem visszaváltos jelenleg, de várható hogy nemsokára azzok lesznek.

tegnapelőtt 14:20
 7/9 Phoney ***** válasza:
100%

Az nem visszaváltós, ami még a kötelező visszaváltás előtt került raktárra. Olcsóbb sörből egyre ritkább az ilyen készlet, de létezik még.

De ezeknél a blokkon is látod, hogy nem fizettél érte +50 Ft-ot.

tegnapelőtt 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki azzal szórakozik, hogy lepontozgat sorra mindenkit. Pedig igazat írunk, amin nincs 50 Ft os karika, az nem váltható vissza. Ez a karika a kulcsa ennek. Próbáltam az Argus - t, nem veszi be a gép.
tegnapelőtt 14:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az újakon már van betétdíj. (Csalogány utcai Lidl)
tegnapelőtt 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!